Alpen House WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

AlpenHouse is een vakantiewoning WordPress thema ontworpen om u te helpen bij het bouwen van een winstgevende vakantiewoning. Als u een chalet, hut, herberg, resortresidentie, hotel, B & B, pension of iets dergelijks huurt, zal het thema volledig aan uw behoeften voldoen! AlpenHouse wordt gebouwd door WordPress-experts in het verhuurbedrijf - MotoPress. Daarom stelt de heem zichzelf uit het pack dankzij het geïntegreerde off-the-shelf propertybeheer en de WordPress-boekingssoftware. Het thema voorziet u van een feature-rijk PMS en een toolkit voor accommodatiereservering: boekingsformulieren, real-time zoeken beschikbaarheidsformulier, een directory met kamers met fotogalerijen en voorzieningen, flexibele boekingsregels, seizoensgebonden prijzen en tarieven, een geweldig kortingsysteem, ingebouwde internationale betalingsgateways, optionele synchronisatie met OTA's, belastingen en toeslagen voor een goede verantwoording en meer hulpmiddelen voor uw accommodatie beheren. AlpenHouse is gebouwd met Elementor WordPress paginabuilder waarmee u uw vakantiewoningwebsite aan de frontend kunt aanpassen, zonder technische vaardigheden. U kunt de themaheader visueel aanpassen (een schuifregelaar, afbeelding, video of aangepast blok instellen), de inhoud van call-to-action-blokken, tellers bewerken, uw beeld- en videoportfolio bijwerken en nog veel meer. Deze accommodatiehuur WordPress-thema is uitgerust met het WooCommerce-ontwerp om u te helpen bij het bouwen van een winkel, Contact Form 7 plugin om een contactformulier in te stellen voor algemene vragen, integratie met Google Maps om uw locatie te tonen en meer aangepaste widgets om extra inhoudsmodules zoals activiteiten en services toe te voegen. De belangrijkste AlpenHouse-functies: Modern Retina klaar ontwerpMotoPress Hotel Boekingsplugin voor WordPress gratis inbegrepen (bespaar $ 49) om eigendommen en boekingen te beheren. Verschillende lay-outs voor real-time zoekbeschikbaarheidsformulier Dagelijkse en wekelijkse tarieven, seizoensgebonden prijzenVolledige of aanbetaling (procent of vlak) via PayPal, 2Checkout, Stripe, Braintree, Beanstream / Bambora of betaling na aankomstStel of bied gratis extra services en pakketten aan Gebruikersvriendelijke beheerdersagenda van boekingen Boekingen toevoegen en beheren bij één plaatsFlexibele boekingsregels (reservering voor specifieke datums uitschakelen) KortingsbonnenAccommodatietaksen, servicebelastingen en belastingtoeslagen4 header en thema voorpagina alternatievenFull-width en grid layoutsElementor of paginabuilder voor thema-bewerkingen en eigenschappen layoutaanpassingImage- en videoportefeuilleGoedste recensiesGoogle Maps-integratieStylish blog-layouts (metselwerk en traditioneel) WPML-ondersteuning voor meertalige websitesContactformulier geïntegreerdDe plug-in voor accommodatie wordt vertaald in 14 talenPrioriteitsondersteuning: een ticketsysteem, livechat en e-mailVolledig gedocumenteerd.

Template 69951: WordPress Theme
Ontwerper:MotoPress
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:145
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Hotel, Makelaardij, Zakelijk, Sport en Reizen
Tags:apartment, booking, estate, guest, hotel, house, inn, property, real, rental, vacation
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:GPL License, Responsive, Search Engine Friendly
Geschikt voor:WordPress 4.8.x, 5.2.x
Compatible With:WPML
Waardering: (10 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Ontwikkeld voor:WordPress 4.8.x
ExcludeExclusive:Yes
Images Included:No
IsFree:none
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?