Autodealer WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

AutoDealer is een up-to-date, handige en zeer doordachte paginabouwer met een fascinerend ontwerp. Het wordt ten zeerste aanbevolen voor auto- en autodealers, omdat het hun websites radicaal kan veranderen en nog meer klanten kan aantrekken. AutoDealer biedt gebruikers de mogelijkheid om verschillende advertenties op de site te plaatsen op een snelle en effectieve manier. Dit is grotendeels te wijten aan het thema Autodealer-opties en premium plug-ins WK Page builder en Revolution slider die het werkproces aanzienlijk vereenvoudigen. Een bijzonder voordeel van AutoDealer is de Kaswara plug-in, met 110 nieuwe elementen en 550 opties. Het geeft gebruikers de mogelijkheid om iets heel bijzonders te maken en tegelijkertijd uiterst handig in gebruik te maken.

Template 69483: WordPress Theme
Ontwerper:zaymund
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:69
Bronbestanden:
Features:Easy Installation, Landing Page Builder, Revolution Slider, Visual Editor
Waardering: (5 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Onderwerp(en):Autohandelaar, Autoverhuur, Car Club, Auto, Auto's en Motoren
Geschikt voor:WordPress 5.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.1.x
ExcludeExclusive:Yes
Wp&woo:1
Tags:auto, automobile, car, mechanic, service, shop
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?