Qhub WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

QHub is een geweldig WordPress-thema dat is gemaakt voor creatieve samenwerking en gedeelde kantoorruimte, vergaderruimten, podcaststudio's en verhuur van conferentieruimten. Het thema is gebouwd op het Unyson-framework dat een drag'n'drop-paginabuilder introduceert waarmee u kunt bewegen de secties van de pagina in een optionele volgorde, zodat uw pagina's er precies zo uitzien als u ze voor ogen had. Aan het klantpaneel kunt u kiezen tussen de ingesloten en brede lay-outvariaties en tussen drie vooraf gedefinieerde kleurenschema's. Je hebt ook verschillende opties voor de kop- en voettekst van het thema. Het thema bevat lettertypen van de Google Fonts-bibliotheek en FontAwesome-pictogrammen. De code van het thema is superschoon, goed opgemaakt en becommentarieerd. We hebben een back-up gemaakt van dit thema met een verbazingwekkende documentatie die vrijwel precies uitlegt hoe dit thema gedetailleerd moet worden gebruikt, maar voor het geval er iets uit de hand loopt, laat het ons weten en we helpen je alles te weten! Let op, alle afbeeldingen zijn alleen gebruikt voor demo-doeleinden en zijn niet inbegrepen in het pakket.

Template 68818: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:198
Bronbestanden:
Features:Appointment Booking, Easy Installation, Events Calendar, Extra Pages Layouts, Premium, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Waardering: (14 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Onderwerp(en):IT, Makelaardij, Kantoor, Zakelijk, Dienstverlening, Vastgoedbeheer
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
ExcludeExclusive:Yes
Wp&woo:1
Tags:center, conference, connect, coworking, estate, hub, management, office, real, rent, space, startup, studio, work
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?