Nutritia WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Nutritia is een multifunctioneel WordPress-thema voor voedingsdeskundige, dieet en gezonde voedingwebsite. Het thema kan optioneel worden gebruikt voor gezondheidscoach, veganistische recepten en andere met gewichtsverlies samenhangende niches. Dus, wat is het belangrijkste item en waarom dit product kopen? Ten eerste wordt het thema geleverd met geweldige visuele paginabuilder die helpt om veelzijdige pagina-indelingen te maken zonder inspanningen en codeervaardigheden. Daarnaast is het, in tegenstelling tot veel commerciële builder-plug-ins, absoluut gratis en is het beschikbaar onder GPL3-licentie, evenals het hele Unyson-framework dat wordt gebruikt als ruggengraat van het thema. U bent dus niet afhankelijk van commerciële tools en krijgt gratis levenslange updates. Het thema is echt robuust en geoptimaliseerd voor geweldige prestaties, zelfs op webservers die dicht bij de onderste regel van het prijskaartje blijven. Gebouwd met een Twitter Bootstrap-raamwerk is het thema uiterst responsive en mobiel 1e klaar, wat betekent dat het op elk apparaat en de schermresolutie hetzelfde vloeiend werkt, waardoor verslechtering van de inhoud wordt voorkomen. En als laatste, maar niet de minste, hebben we het thema ingepakt met functies en geweldige doc-bestanden hen. Als u nog steeds hulp nodig heeft, zal ons best gewaardeerde ondersteuningsteam u helpen en alle vragen beantwoorden die u hebt. Let op, de afbeeldingen in het thema worden alleen gebruikt voor demo-doeleinden en zijn niet inbegrepen in het pakket.

Template 68597: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:314
Bronbestanden:
Features:Appointment Booking, Bootstrap, Easy Installation, Extra Pages Layouts, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Waardering: (21 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Onderwerp(en):Fruit, Levensmiddelen Webwinkel, Voedingsconsulent, Voeding, Landbouw, Gezondheid en Medisch, Zakelijk, Horeca en Levensmiddelen, Alternatieve geneeswijze
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
ExcludeExclusive:Yes
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?