Profe WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Profe - Zakelijk Zakelijk WordPress Thema is de beste keuze voor het succes van uw bedrijfswebsite. Dit veelzijdige WordPress-thema kan worden gebruikt voor een vindingrijke website van multifunctionele bedrijven, industrieën en elk mogelijk gebied. Dit thema is gebouwd met een krachtig Bootstrap-framework en vereist geen codeerkennis. Er zijn 3 verschillende homepages met twee verschillende kop- en voetteksten, twee verschillende schuifregelaars, breadcrumb-stijl, paginatitels tonen / verbergen, blogstijlen, verwante berichtkolomstijl en verschillende auteursrechtstijl. Profe Corporate Theme biedt u de mogelijkheid om uw services, aanbevolen projecten, getuigenissen, prestaties, nieuws en blog en elk klein detail in verschillende secties weer te geven. Met Profe zal uw toekomstige website profiteren van een portfolio. Dit zakelijke oplossingsthema biedt ongelooflijke functies, zoals het aanpassen van het menu via vervolgkeuzemenu, plaknotitiemenu en mobiel menu, evenals service, portfolio, testimonium, fun-feit, teamlid, video-popup, zoekoptie, contactformulier 7, en Nieuwsbriefabonnement. Een vertaalbare pagina met Google-lettertypen en animatietekst zal de bezoekers waarschijnlijk aantrekken, waardoor uw inhoud zichtbaarder en toegankelijker wordt. U kunt nu uw inhoud op een efficiënte manier presenteren. Profe WordPress-thema is volledig aanpasbaar en vol flexibiliteit. Het maakt een ander logo mogelijk op verschillende homepages met de optie voor het wijzigen van de logo-positie, inclusief het activeren / deactiveren van het logo. Bovendien kunt u de blogstijl zoals links, rechts, twee kolommen, drie kolommen, één kolom en de lay-out van de blogdetails met de volledige breedte, de linkerzijbalk en de rechterzijbalk wijzigen. Profe - Zakelijk Zakelijk WordPress Thema is het perfecte zakelijke WordPress-thema voor uw zakelijke oplossingenwebsite. Probeer het nu en maak je website mooi. Met Profe, bewijs uw potentiële klanten dat u hun overweging verdient.

Template 68558: WordPress Theme
Ontwerper:ThemesHub
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:31
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Consultancy, Marketing Bureau, Financieel adviseur, Management, Zakelijk, Financieel, Dienstverlening
Tags:business, clean, consulting, corporate, finance, financial, modern
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Mobile Layout Included, Responsive, Search Engine Friendly
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
ExcludeExclusive:Yes
IsFree:none
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?