LawPress WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Krijg in de gaten van ons volledig reactieve LawPress-thema om een snelle en betrouwbare 100% mobiele reageerwebsite op te zetten voor uw advocatenkantoor of advocatenhuis. Snel, naadloos en betrouwbaar; als een beweerde advocatenkantoor of een advocatenkantoor zou moeten zijn. Uw aanstaande website is klaar om een robuuste indruk te maken op uw klanten en ze zouden alleen naar u en uw juridische dienstverlening kijken door uw indrukwekkende website te bekijken. Deze sjabloon wordt geleverd met zes 'pre-included' plugins en vier 'recommended' plugins. Deze plugins zullen de functionaliteit van uw advocatenkantoor enorm verbeteren. De meest opvallende plugin is "Visual Composer: Page Builder". Met deze voorgeprogrammeerde plugin kan men hun eigen pagina-opmaak creëren in aanvulling op die welke al in sjablonen zijn opgenomen. Met Visual Composer wordt het makkelijk om webpagina's te maken met drag & drop-functies en live-bewerkingen voor het einde. De uitvoeringssnelheid bij het maken van paginaylays met behulp van Visual Composer plugin is moeilijk te vergelijken met andere pagina-plug-ins beschikbaar. Ons enige doel als thema-ontwikkelaar is het inspireren, promoten en helpen van mensen die een dynamische website willen creëren voor hun advocatenkantoor. Wij bieden gratis 6 maanden ondersteuning voor al onze thema's.

Template 65449: WordPress Theme
Ontwerper:wordpresstheme
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:159
Bronbestanden:
Author_user_id:1627001
Ondersteuning:Heeft u ondersteuning nodig bij het aanpassen van dit thema? Neem dan rechtstreeks contact op met WordPresstheme, de maker van dit thema.
Features:Beheersysteem, Responsive, Revolution Slider, Visual Editor
Waardering: (11 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Onderwerp(en):Consultancy, Advocaat, Advocatenkantoor, Rechten, Zakelijk, Mens en Maatschappij, Dienstverlening
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
ExcludeExclusive:Yes
Wp&woo:1
Tags:firm, law, lawyer, legal, office, press, theme, wordpress
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?