LawPress WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Krijg in de gaten van ons volledig reactieve LawPress-thema om een snelle en betrouwbare 100% mobiele reageerwebsite op te zetten voor uw advocatenkantoor of advocatenhuis. Snel, naadloos en betrouwbaar; als een beweerde advocatenkantoor of een advocatenkantoor zou moeten zijn. Uw aanstaande website is klaar om een robuuste indruk te maken op uw klanten en ze zouden alleen naar u en uw juridische dienstverlening kijken door uw indrukwekkende website te bekijken. Deze sjabloon wordt geleverd met zes 'pre-included' plugins en vier 'recommended' plugins. Deze plugins zullen de functionaliteit van uw advocatenkantoor enorm verbeteren. De meest opvallende plugin is "Visual Composer: Page Builder". Met deze voorgeprogrammeerde plugin kan men hun eigen pagina-opmaak creëren in aanvulling op die welke al in sjablonen zijn opgenomen. Met Visual Composer wordt het makkelijk om webpagina's te maken met drag & drop-functies en live-bewerkingen voor het einde. De uitvoeringssnelheid bij het maken van paginaylays met behulp van Visual Composer plugin is moeilijk te vergelijken met andere pagina-plug-ins beschikbaar. Ons enige doel als thema-ontwikkelaar is het inspireren, promoten en helpen van mensen die een dynamische website willen creëren voor hun advocatenkantoor. Wij bieden gratis 6 maanden ondersteuning voor al onze thema's.

Template 65449: WordPress Theme
Ontwerper:wordpresstheme
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met wordpresstheme, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:156
Bronbestanden:
Ondersteuning:Heeft u ondersteuning nodig bij het aanpassen van dit thema? Neem dan rechtstreeks contact op met WordPresstheme, de maker van dit thema.
Features:Beheersysteem, Responsive, Revolution Slider, Visual Editor
Waardering: (11 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, The suPHP Apache module, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Onderwerp(en):Consultancy, Advocaat, Advocatenkantoor, Rechten, Zakelijk, Dienstverlening
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.3.x
ExcludeExclusive:Yes
Wp&woo:1
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?