Falero Wedding Photographer WordPress Theme Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Falero WordPress-thema, voor professionele en beginnende bruiloftfotografen. Het is perfect, niet alleen voor trouwfotograaf thema's, maar ook voor elke fotograaf stijl, zoals landschappen, portretten, pre-flight fotografie, reclame fotografie en anderen. De sjabloon heeft alle benodigde pagina's, informatie over de fotograaf, hoe te contacteren, een blog, een galerij. Een eenvoudig en flexibel galerie setup systeem, u kunt 2-3-4 kolommen kiezen, met verschillende targeting effecten en andere extra eigenschappen. In het sjabloon proberen we echte teksten te tonen die dicht bij het origineel liggen, zodat het sjabloon realistisch lijkt na het bekijken. In de galerijen gebruiken we de plugin mooie foto's. We maken geen wijzigingen aan de plugin, dat zou zijn werk niet verbreken. Daarom wordt het niet aangeraden om het te wijzigen of te wijzigen, zoals na de update er een onjuist werk kan zijn.

Template 64448: WordPress Theme
Ontwerper:B4themes
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Fotograaf, Huwelijk, Design en Fotografie, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Mens en Maatschappij
Tags:album, bootstrap, ceremony, gallery, image, personal, photo, photographer, portfolio, wedding, wordpress
WordPress Builder:Gutenberg Editor, WPBakery Page Builder, a visual composer
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Multipurpose, Responsive, Retina Ready, Advanced Theme Options, Drag and Drop Content, Power Page Builder, Gallery, Portfolio
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.7.x
Compatible With:Revolution Slider, WPML
Ondersteuning:Heeft u ondersteuning nodig bij het aanpassen van dit thema? Neem dan rechtstreeks contact op met Evatheme, de maker van dit thema.
Waardering: (7 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.