Identiz WordPress

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress
Identiz WordPress

Template Informatie

Denk je over het starten van je eigen blog? Deze doordachte Personal Blog WordPress Theme zal uw toekomstige website verrijken met de verleidelijke look en krachtige gevoel. Als u een element van deze sjabloon wilt aanpassen in overeenstemming met uw voorkeuren, kunt u gebruik maken van Power-pagina-bouwer. De krachtbouwer biedt volledige vrijheid in de creatie van de website, met een breed scala aan handige modules om de functionaliteit van uw blog te verbeteren. Profiteer van de geboekte kalender om bezoekers toe te laten op uw schema, kies de meest geschikte tijd voor hen en reserveer een afspraak met u van online. Website slider is een manier om een creatieve presentatie van uw persoonlijke pagina te maken. Als u het thema wilt aanpassen en dit met een unieke uitstraling wilt verfraaien, kunt u vrijblijvend wijzigingen aanbrengen in de Live Customizer. U kunt met verschillende headers en footers, kleurenschema's en Google-lettertypes spelen. Ontdek alle geheimen van Personal Blog WordPress Theme met de live demo.

Template 63592:
Ontwerper:ZEMEZ
Ontworpen voor:Dit thema was op maat gemaakt voor persoonlijke blogs, persoonlijke pagina's, kunst en cultuur, samenleving en mensen, bedrijven en diensten.
Downloads:53
Bronbestanden:PHP 
Overige Functies:Calendar, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Related Posts, Sidebar Manager
Documentatie: template instructies
Features:Beheersysteem, Cherry Framework 5, Easy Installation, Ecwid Ready, GPL License, Long-term support, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Blogging
Waardering: (4 beoordelingen)
Onderwerp(en):Persoonlijk, Kunst en Cultuur, Mens en Maatschappij
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Geschikt voor:WordPress 4.2.x-4.9.x
Ontwikkeld voor:WordPress 4.7.x
Licentie:100% GPL
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, Valid Coding, Sass
Opmerking:Dit thema is uitgebracht onder een GNU GPLv3 licentie, en wordt geleverd zonder stockfoto's of een .PSD bronbestand. Deze bestanden vallen niet onder de GPL licentie.
Vereisten Webhosting:mod_rewrite Apache module, PHP 5.4 of hoger

MySQL 5.5 of hoger, The php fopen Apache module, The suPHP Apache module, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Benodigde software:
  • Apache Webserver
Aanbevolen hosting:MotoHosting SSD Webhosting

De gebruikte foto's in de template demo zijn ter illustratie en zijn niet inbegrepen met de template.

Er is 1 vraag gesteld over Identiz WordPress Theme

Mira
Mira
De menufunctie werkt niet op IPhone. Hoe kan ik er voor zorgen dat dit het wel gaat doen? Ik heb deze template in november aangeschaft en ik krijg het niet voor elkaar om de menufunctie op mobiele telefoon te laten werken.
Martijn
Martijn
Hoi Mira,

Ik heb je site bekeken, en zie het probleem ook. Je kunt het probleem als volgt oplossen. Ga naar Weergave > Customizer > Extra CSS. Voeg onderaan een nieuwe regel toe, en plak de volgende code op deze regel:

.main-navigation.mobile-menu > .menu { max-height: none; }

Dit zou het probleem moeten oplossen.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?