Monstroid2 WordPress

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Monstroid2 is een echt multifunctioneel WordPress Theme gebouwd voor real life projecten. Het is een perfecte oplossing voor corporate websites, hotels, restaurants, creatieve websites, winkeliers, bloggers, online media portals en nog veel meer. In dit specifieke thema hebben we een speciale nadruk op functionaliteit en bruikbaarheid gemaakt. Het thema is voorzien van alle benodigde plugins om echte zakelijke website succesvol te laten verlopen. Daarnaast heeft het proces van de huid schakelen en demo data import was nog nooit zo eenvoudig geweest. Nu kunt u een noodzakelijk de huid mogelijk te maken, plug-ins en import demo data te installeren in slechts een paar klikken met behulp van mensvriendelijke installatiewizard. Het thema werkt uit de doos en vereist geen codering vaardigheden te laten werken zoals verwacht. Monstroid2 wordt geleverd met Power Builder plugin dat helpt om unieke en veelzijdige pagina-indelingen in de visuele modus te creëren. Het integreert alle plug-ins met als thema geleverd en geeft u de volledige controle over de inhoud van uw site.

Template 62222: WordPress
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Ontworpen voor:Monstroid2 werkt met WooCommerce out of the box. U kunt online winkels voor de materiële en digitale goederen zoals modezaken, digitale marktplaatsen, elektronica winkels en nog veel meer te bouwen.
Bronbestanden:PHP 
Onderwerp(en):Architectuur, Aannemer, Elektronica, Makelaardij, Ontwerp, Design en Fotografie, Onderwijs en Boeken, Zakelijk, Auto's en Motoren, Computers en Internet, Entertainment, Games & Uitgaan, Woning en Gezin, Fashion en Beauty
Tags:builder, business, clean, concept, corporate, creative, footer, header, modern, multi, page, portfolio, premium, professional, rtl, template, unique, ecommerce, elementor, monstroid
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Single Product, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Tabs, Advanced Theme Options, Performance Optimization, Blog, Online Store/Shop
Geschikt voor:WordPress 5.8.x
Geschikt voor:WooCommerce 5.4.x
Compatible With:WooCommerce, WPML, MailChimp, Ecwid
Media:Audio Player, Video Integration, Video Player, Media Library File Manager
Waardering: (1126 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Formulier(en):Booking Form, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Afbeeldingen:Ja
Monstroid2 Pre Order (internal):Pre-order
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Er zijn 5 vragen gesteld over Monstroid2 WordPress Theme

yvette
yvette
kun je ook altijd nog een webshop eraan koppelen?
Erwin
Erwin
Dit thema (Monstroid2) is voorbereid voor WooCommerce. Je kunt de WooCommerce plugin op elk gewenst moment installeren, zodat je gebruik kunt maken van webshop functionaliteiten.
Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.
yvette
yvette
kan de kleurfilter die nu groen is ook in een andere kleur? Moet je daar dan extra voor betalen of zitten die mogelijkheden in de template.
Erwin
Erwin
Hoi Yvette,
Dat is geen probleem, je kunt het kleurenpalet met behulp van de Customizer (Weergave > Customizer) eenvoudig zelf aanpassen.
Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.
Robert
Robert
Dank voor uw snelle reactie. Ik zat een beetje op deze manier te denken:
https://www.zign.nl/wordpress-thema-58970.html

Wellicht dat u nu beter begrijpt wat ik bedoel.
Martijn
Martijn
Ik heb voor je gekeken naar beide thema's: Monstroid2 (template nr. 62222) en Woods Hotel (template nr. 58970).

Woods Hotel maakt gebruik van de MotoPress Hotel Booking plugin. Deze plugin is inbegrepen met de template.

Met Monstroid2 wordt deze plugin ook meegeleverd, maar je zult dan wel het Modern Hotel thema moeten installeren. De demo van dit thema kun je hier bekijken.

Met de Hotel Booking plugin kun je reserveringen ontvangen voor kamers, voor een of meerdere nachten. Je gasten kunnen direct een reservering plaatsen, in WordPress kun je een kalender opvragen met de ontvangen reserveringen.

Voor een overzicht van de functies in de plugin, zie deze pagina: MotoPress Hotel Booking plugin.
Robert
Robert
Mijn doel is om een verhuur website te bouwen, hierbij moet ook een functie komen dat mensen kunnen reserveren op bepaalde data en dat het systeem bepaalde data van reserveringen moet onthouden (soort van kalender) is dit mogelijk?
Martijn
Martijn
Ik zal dit even voor je uitzoeken, en kom hier zo snel mogelijk (waarschijnlijk later vanmiddag) op terug.
Sam
Sam
Zijn alle teksten (inclusief menu knoppen) aan te passen zodat deze in de Nederlandse taal kunnen worden gezet?
Martijn
Martijn
Dat is zeker mogelijk, je kunt alle menu-items vervangen. Een vertaling maken is vanzelfsprekend ook mogelijk, dit kun je zelf doen zodat je je eigen schrijfwijze kunt gebruiken.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?