Volt WordPress

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Volt is een responsieve Electric Service WordPress thema met een schone ontwerp en intuïtieve navigatie, speciaal gemaakt voor individuele elektriciens en bedrijven die elektrische diensten, zoals home verlichting reparatie, landschap verlichting, en dergelijke. Dit thema heeft een design-georiënteerd op de behoeften van kleine bedrijven, en is gericht op eenvoud en efficiëntie. Het zorgt voor een snelle installatie en eenvoudige site management, zodat u uw website te bouwen in een visuele editor. Goed SEO-geoptimaliseerde, zal het gemakkelijker maken voor uw potentiële aannemers om uw website te maken. Dit thema is werkt ook prima op apparaten met een scherm resolutie dankzij de responsiviteit powered by Bootstrap.

Template 61381: WordPress
Ontwerper:RockThemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Ontworpen voor:Deze responsieve WordPress thema is het meest geschikt voor Maintenance Services, industriële, transport en zakelijke websites.
Downloads:76
Bronbestanden:PHP 
Overige Functies:Advanced Theme Options, Back To Top Button, Calendar, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, Tag Cloud, Facebook Like Box, Twitter Feed
Animation:HTML plus JS
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, Sass
Documentatie: template instructies
Features:Beheersysteem, Cherry Framework 5, Ecwid Ready, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog
Gallery Script:Carousel, Slider
Media:Audio Player, Video Integration
Waardering: (6 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite Apache module

MySQL 5.0 of hoger, PHP 5.3 of hoger
Onderwerp(en):Industrieel, Zakelijk
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Geschikt voor:WordPress 4.2.x-4.9.x
Ontwikkeld voor:WordPress 4.6.x
Licentie:100% GPL
Wp&woo:1
Opmerking:Dit thema is uitgebracht onder een GNU GPLv3 licentie, en wordt geleverd zonder stockfoto's of een .PSD bronbestand. Deze bestanden vallen niet onder de GPL licentie.
Benodigde software:
 • Vereisten Webhosting:
  PHP 5.3 of hoger
  MySQL 5.0 of hoger
  Apache mod_rewrite module
 • Apache Webserver
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

De gebruikte foto's in de template demo zijn ter illustratie en zijn niet inbegrepen met de template.

Er is 1 vraag gesteld over Volt WordPress Theme

Sharon
Sharon
Goedenavond lezer,
Ik ben geïnteresseerd in het thema 'Volt Elektrician' maar heb een vraag over de stijl van de header. Wanneer ik dit template aanschaf, heb ik dan de mogelijkheid om in WordPress in te stellen dat de header altijd blijft 'staan' ? Ik zie nu slechts drie mogelijkheden qua headers staan en zie helaas niet er tussen dat de header blijft staan.
Ik hoor het graag.
Martijn
Martijn
Hoi Sharon,

Het is mogelijk om het menu vast te zetten. We noemen dit een "sticky menu". De header scrollt mee met de pagina, maar de menubalk blijft steken aan de bovenzijde en blijft dus altijd zichtbaar.

Je kunt dit instellen via de Customizer.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?