Machinist WordPress

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Machinist is een responsieve WordPress Theme bedoeld voor de zware industrie. U kunt de flexibele ontwerp te gebruiken voor iets van een raffinaderij en energie plant engineering en productie. Een live customizer kunt u ook het thema aan te passen aan een ander gebied, zoals architectuur of beveiliging. Met deze tool kunt u een logo van uw bedrijf, Favicon, header stijlen, typografie, kleuren, widgets, menu's, sidebars, etc. configureren

Als het gaat om de lay-out structureren, voel je vrij om macht te gebruiken. Deze visuele pagina componist kunt u de kolommen te regelen door te slepen en te laten vallen en vul ze met verschillende elementen. Er zijn 25 opties om in te voegen, met name blurbs, video slider, countdown timer, kalender, tabs, en anderen. Om het werk van uw fabriek te presenteren, kunt u een koele plugin, Cherry Projects gebruiken. Met zijn hulp, kunt u kiezen voor de beste lay-out om uw projecten te organiseren, paginering mode, en animatie voor post laden.

Template 61167: WordPress
Ontwerper:RockThemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Ontworpen voor:Dit thema is ontwikkeld voor industriële, milieu, wetenschap, beveiliging en onderhoud sites.
Downloads:48
Bronbestanden:PHP 
Overige Functies:Advanced Theme Options, Back To Top Button, Calendar, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, Tabs, Tag Cloud, MailChimp Ready Template, Drag and Drop Content, Facebook Like Box, Instagram Board, Twitter Feed
Animation:Parallax, Background video
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, Sass
Documentatie: template instructies
Features:Beheersysteem, Cherry Framework 5, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog
Gallery Script:Accordion, Carousel, Slider
Media:Audio Player, Video Integration
Waardering: (4 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite Apache module

MySQL 5.0 of hoger, PHP 5.3 of hoger
Onderwerp(en):Industrieel, Zakelijk
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Geschikt voor:WordPress 4.2.x-4.9.x
Ontwikkeld voor:WordPress 4.6.x
Licentie:100% GPL
Wp&woo:1
Opmerking:Dit thema is uitgebracht onder een GNU GPLv3 licentie, en wordt geleverd zonder stockfoto's of een .PSD bronbestand. Deze bestanden vallen niet onder de GPL licentie.
Benodigde software:
 • Vereisten Webhosting:
  PHP 5.3 of hoger
  MySQL 5.0 of hoger
  Apache mod_rewrite module
 • Apache Webserver
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

De gebruikte foto's in de template demo zijn ter illustratie en zijn niet inbegrepen met de template.

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?