Salvatoro WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Een zeer expressieve schilder portfolio pagina aangemaakt in minimalistische stijl. Eenvoudig, maar efficiënte architectuur thema's maakt het mogelijk om het te gebruiken voor elk soort kunstenaar tentoonstelling website niet. Het thema heeft een bescheiden logo en het hoofdmenu, dat is de reden waarom de bezoeker onmiddellijk richt zich op de kunstwerken tentoongesteld. Het is een slim ontwerp oplossing voor categorie badges op de ambachten, gerangschikt in de Pinterest wijze te zetten. De schetsen interactie met de gebruiker op het hangen, waardoor website surfen op boeiende en intuïtief. Dit thema zal zijn eigenaar verrukken niet alleen met zijn trendy design, maar cutting-edge functionaliteit. Het wordt geleverd met Cherry Projects plugin, die in feite, is een portfolio management systeem waarmee u uw projecten te maken en ze weer te geven met behulp van een groot aantal opties. Het thema is ook uitgerust met Image Gallery, Wordpress Levende Customizer dat aanpassingsproces verandert in de betoverende spel, waar je alle wijzigingen die u aan uw website meteen, en Multiple Blog-outs om uit te kiezen en zijn anders op het internet.

Template 61162: WordPress
Ontwerper:RockThemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Ontworpen voor:Het thema is een goede optie voor kunstenaar, schilder, ontwerper, fotograaf portfolio, of schrijver, het museum en de tentoonstelling website.
Bronbestanden:PHP 
Onderwerp(en):Kunst, Artist Portfolio, Kunst en Cultuur
Tags:art, artist, catalogue, clients, cms, convert, events, exhibition, gallery, list, page, paint, painter, personal, portfolio, price, projects, services, solution, studio, work, works
WordPress Builder:Cherry Framework 5
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Dropdown Menu, Sample content, Tabs, Advanced Theme Options, Blog, Gallery, HTML 5, jQuery, HTML plus JS
Geschikt voor:WordPress 4.2.x-4.9.x
Compatible With:WPML, Ecwid
Gallery Script:Carousel, Slider
Media:Audio Player, Video Integration
Waardering: (59 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite Apache module

MySQL 5.0 of hoger, PHP 5.3 of hoger
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Ontwikkeld voor:WordPress 4.6.x
Geschikt voor:WordPress 4.9
Blue:25
Red:30
Green:20
Olive:25
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

De gebruikte foto's in de template demo zijn ter illustratie en zijn niet inbegrepen met de template.

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?