Contractor WordPress

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Op zoek naar een perfecte sjabloon zou dat beeld je passie online? Wil je je liefste ideeën uit te voeren? Maak je klaar om Building Company WordPress Theme te voldoen. Dit product is een uitbreiding van onze geliefde Monstroid2. Het heeft alles wat je maar kunt bedenken voor een winstgevende bouwbedrijf website en niet alleen. Deze huid wordt geleverd met een GPL-licentie, veel nuttige plugins, een breed scala aan kop- en voettekst stijlen. De installatie wizard helpt om de site te bereiden en te lanceren in een paar muisklikken. Installeer alle demo tevreden met een knipperen van een oog. Het aanbieden van een breed scala van kant en klare pagina's met flexibele en schone lay-outs, het heeft een Power pagina bouwer klaar om live te gaan uit de doos. Neem een kans om pagina's van de grond af op te bouwen en geef het met exclusieve dynamische en statische elementen, widgets en content blokken. Capture bezoekers met een intuïtieve website slider, waar u video en beelden kan weergeven, gebruik maken van de prijsstelling tafels en toonbanken. Getuigenissen module kan worden gebruikt om blokken toe te voegen met beoordelingen van tevreden klanten. Overweldigende geanimeerde afbeelding banners en blurbs, zullen de bezoekers te betrekken en maken ze nieuwsgierig om dieper te graven in uw site. Bijvoorbeeld aan de Galerij van uw projecten te bladeren, neem een kijkje op de diensten die u aanbiedt en maak kennis met uw teamleden te leren kennen. Berichten module zal extra aandacht naar uw blog, zullen klanten niet missen een enkel artikel van jou. Ontdek andere geweldige functies door te klikken op de demo.

Template 61152: WordPress
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Ontworpen voor:Dit thema werd gemaakt voor architectuur, de bouw, bouw, renovatie, loodgieterswerk, zaken en diensten, vastgoed, de maatschappij en de mensen, design en fotografie, medische websites.
Bronbestanden:PHP 
Onderwerp(en):Architectuur, Aannemer, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Tags:architectural, architecture, building, company, construction, constructions, material, plan, portfolio, project, responsive, roofing, site, template, templates, theme, wordpress, website, elementor, construction-factory-industrial
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Team Members, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization, Blog
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Waardering: (55 beoordelingen)
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Afbeeldingen:Ja
Vereisten Webhosting:mod_rewrite Apache module, PHP 5.4 of hoger

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?