Ascendio WordPress

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Zakenman WP Template is geschikt voor elk type van bedrijven, bedrijven en corporate sites. Deze lichtgewicht, responsieve en aanpasbare thema is een universele oplossing voor verschillende soorten bedrijven. Dankzij responsieve natuur en valide, semantische codering, zullen de gebruikers in staat om uw site op handheld apparaten weer te geven in een kwestie van seconden. Geavanceerde admin panel en rijke UI kit opent een breed scala aan mogelijkheden en u kunt dit thema tweak om een unieke look en feel. Vermogen Pagina Builder bestaat uit meerdere lay-out opties, is het mogelijk aan te passen en over te schakelen 25 inhoud modules in een drag-and-drop interface. Geef de feedback van uw klanten door middel van Getuigenissen plugin, het zal u helpen om een betrouwbare communicatie met uw klanten op te bouwen en zorgen ervoor dat uw site er betrouwbaar.

Uw beste werken hebben wereldwijd bekend, kunt u deze showcase met Cherry Projecten en illustreren met pakkende beelden, zal uw klanten in staat zijn om de ware kracht van uw bedrijf en uw professionele vaardigheden te zien. Geef duidelijk inzicht in de voorzieningen die u voorzien van Cherry Services, zal gewijd pagina's u helpen om uit te leggen wat uw bedrijf doet. Probeer in actie Zakenman WP sjabloon met de live demo, zult u genieten van het matige kleurenschema en een onberispelijke navigatie.

Template 58924: WordPress
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Ontworpen voor:Perfect voor elk type van bedrijven, bedrijven, collectief, zaken en diensten, de samenleving en de mensen, mode & beauty, sport & reissites.
Bronbestanden:PHP 
Onderwerp(en):Consultancy, Marketing Bureau, Accountant, Management, Reclamebureau, Callcenter, Hovenier, Betaaldiensten, Ontwerp, Vacaturebank, Kantoor, Design en Fotografie, Zakelijk, Woning en Gezin, Financieel, Dienstverlening
Tags:automate, business, clients, company, customer, enterprise, flex, flow, industry, principles, products, profile, services, solution, success, support, technical, technol, web, plug-in, ascendio
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Dropdown Menu, Sample content, Tabs, Advanced Theme Options, MegaMenu, Performance Optimization, Blog, Background video
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WooCommerce, WPML, MailChimp, Ecwid
Waardering: (100 beoordelingen)
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Ontwikkeld voor:WordPress 5.0
Afbeeldingen:Ja
Vereisten Webhosting:mod_rewrite Apache module, PHP 5.4 of hoger

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Er is 1 vraag gesteld over Ascendio WordPress Theme

Pieter
Pieter
Beste,

Ik vraag me af of er ook checkmark icoontjes beschikbaar zijn in dit template, een groen cirkeltje met een vinkje om een opsomming te maken.

Alvast hartelijk dank,
Martijn
Martijn
Dit thema maakt gebruik van FontAwesome. Hierdoor is het redelijk eenvoudig om checkmark icons in te voegen. Om de checkmark icons te gebruiken in een opsommingslijstje voeg je de volgende regels toe aan het style.css bestand van het ascendio thema:

.entry-content ul:not([class]) li:before {
content: '\f058' !important;
font-family: 'FontAwesome' !important;
color: green;
margin-right: 10px;
}


Het gevolg zal zijn dat de 'unordered list' er als volgt uit zal zien (vergelijk dit met de demo pagina Pages > Typography):
unordered list

Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?