IronMass WordPress

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Gaat u een sport blog of een website voor een sportschool te creëren? Deze WordPress fitness responsieve website template kan een perfecte optie voor zowel geworden. De kleur combinatie van zwart en rood verhoogt adrenaline niveau in de kijker natuurlijk die daardoor moet leiden tot zijn interesse in het project. Laat ze op rood call-to-action knoppen, kijk door de krachtige beelden met behulp van een beeld slider, krijgen ze gemotiveerd in de sport door een motiverende citaat op de website. Gebruik een audio-speler en een video-integratie voor een betere uitstraling van de website. Er zijn geen onbelangrijke details in web design, dit is de reden waarom een sm-terug naar top-knop, een kalender, een commentaar systeem, een dropdown menu, een Google map, een Twitter-feed en een dozijn andere functies van de gebruikerservaring van uw blog zal verbeteren immens. Deze sjabloon kan worden gevonden in het winkelwagentje .

Template 58536: WordPress
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden: PSD PHP 
Onderwerp(en):Fitness, Yoga, Bodybuilding, Sport, Sport en Reizen, Sportschool
Tags:arrivals, athletic, boxing, clothes, club, collection, cycling, darts, equipment, extreme, fishing, golf, plan, product, products, reviews, template, training, vitamins, weight, elementor
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Team Members, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization, Blog
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Gallery Script:Slider
Media:Audio Player, Video Integration
Waardering: (48 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite Apache module

MySQL 5.0 of hoger, PHP 5.3 of hoger
Types:WordPress Themes
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Afbeeldingen:Ja
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?