Congor WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Congor is een responsive WordPress-thema voor persoonlijke coach en mentor met een gedurfd ontwerp, modern ontwerp en elegant ontwerp. Dit thema kan worden gebruikt voor elke persoonlijke coach, elke persoonlijke mentor of levenscoach om hun cursus te introduceren of zelfs hun diensten te tonen. Dit thema wordt geleverd met de paginabuilder voor slepen en neerzetten, mogelijk gemaakt door elementor, om de pagina of website op de gemakkelijkste manier te maken zonder enige codering. Themakenmerken: gebouwd voor persoonlijke coach, levenscoach of mentor Volledig aanpasbaar. U kunt bijna op elke pagina/element uw eigen lay-out bewerken of maken.Drag & drop Page BuilderVooraf gemaakte lay-out/sjabloonAangepaste build-widget voor de Elementor Page BuilderVooraf gedefinieerde koptekst, voettekst en aangepaste koptekst en aangepaste voettekst. U kunt uw eigen kop- of voettekst maken met behulp van de Elementor-paginabuilder.Blog met aangepaste lay-out. U kunt uw eigen lay-out en stijl voor de blogpagina maken met behulp van de Elementor-paginabuilder. Ondersteuning voor Inline Editor in de paginabuilder. U kunt de inhoud in het grootste deel van het aangepaste element van Elementor-paginabuilder rechtstreeks wijzigen met behulp van de inline-editor. Verschillende blogpoststijl of blogpostindeling. Met video, audio, schuifregelaar, afbeelding, galerijindeling ondersteund. Of als je dat niet leuk vindt, kun je zelfs je eigen lay-out maken met de Elementor-paginabuilder.One Click Demo Importer. Bespaar tijd om alles van de demopagina te importeren met behulp van de demo-importeur met één klik. Aangepast berichttype voor evenementen. Maak je eigen evenementen om je publiek de evenementen voor je cursus te laten zien.WordPress Customizer. U kunt alle themastijlen wijzigen in de ingebouwde WordPress Customizer.Build op basis van Twitter BootstrapResponsive Design. Ziet er goed uit op elk apparaat, op elke pc of elk mobiel apparaat. Credit: gebruikte afbeeldingen zijn van UnsplashImages en achtergrond gebruikt van Freepik Fonts Fontawesome Google Fonts Dosis Google Fonts HeeboImages die in de live preview worden bekeken, zijn alleen voor demo-doeleinden en zijn niet inbegrepen bij uw aankoop.

Template 192874: WordPress Theme
Ontwerper:ridianur
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Levenscoach, Mens en Maatschappij
Tags:brown, mentor, modern, motivation, wordpress theme, video background, life coach, elementor builder, personal coach, spiritual coach
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Bootstrap, Premium, Responsive, Team Members, Dropdown Menu, Tabs, Advanced Theme Options, Drag and Drop Content, Power Page Builder, HTML 5, jQuery, Background video
Geschikt voor:WordPress 5.6.x, 5.7.x, 5.8.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?