Athma WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Een aangenaam Funeral Home WordPress-thema met veel functies:Athma is een krachtig WordPress-thema dat perfect is voor websites voor begrafenisondernemers. Athma Funeral is een WordPress-thema met een moderne uitstraling, geavanceerde thema-opties en compatibiliteit met bijna alle standaard WordPress-plug-ins. Het WordPress-thema Funeral Home zal profiteren van begrafenisondernemers, mortuaria, begrafenisdiensten, crematiediensten, herdenkingsparken en begraafplaatsen. Het is ook geschikt voor kerkwebsites, liefdadigheidsinstellingen en non-profitorganisaties. Zoekmachinevriendelijk en mobielvriendelijk WordPress-thema voor begrafenissen: De website van een uitvaartcentrum moet eenvoudig te navigeren en gerust te stellen zijn. De gebruikersinterface mag nooit bijdragen aan de stress van de rouwende familie. Het Athma Funeral WordPress-thema is gemaakt met gebruiksgemak in het achterhoofd. Het responsieve ontwerp van dit thema maakt het gemakkelijk om uw website op een mobiel apparaat te gebruiken. De minimale en nauwkeurige codering zorgt ervoor dat uw website probleemloos presteert, zelfs bij langzame verbindingen. Dit Funeral Home WordPress-thema is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat bezoekers uw website moeiteloos kunnen vinden. Funeral WordPress-thema met WooCommerce-integratie: dit Funeral WordPress-thema ondersteunt de WooCommerce-plug-in volledig. Om de benodigdheden voor de uitvaartplechtigheid te verkopen, kun je eenvoudig een online winkel opzetten. Gebruik goed georganiseerde lay-outs om bloemen, kransen, kaarsen, een kist en andere items tentoon te stellen. Geef alle relevante details en prijsinformatie, evenals productfoto's van hoge kwaliteit. Klanten moeten begrafenisartikelen snel en gemakkelijk kopen met behulp van Cart, een eenvoudig afrekenproces en veilige betalingskeuzes. Geavanceerde functies van het Funeral Home WordPress-thema:Athma is een rustig en overzichtelijk thema met tal van geavanceerde functies. Het kan worden gebruikt om de diensten die u aanbiedt weer te geven, evenals prijs- en andere informatie. Het portfolio is een geweldige manier om te pronken met uw ervaring en specialiteiten. Vooraf gemaakte monumenten, overlijdensberichten en een servicekostencalculator zijn beschikbaar om de nabestaanden te helpen. Met een online uitvaartwinkel kun je al het benodigde materiaal op één plek krijgen. Dit WordPress-thema voor een uitvaartcentrum ondersteunt WPML, waardoor je eenvoudig een tweetalige website kunt bouwen. Er is ook een

Template 192632: WordPress Theme
Ontwerper:ThemesRain
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Mens en Maatschappij
Tags:burial, casket, cemetery, coffin, obituary, funeral services, mourning, funeral home services, funeral arrangements, burial services, death services, memorial park, undertaker funeral shop, funeral template, embalming, mortuary, personalized funerals
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Geschikt voor:WordPress 5.8.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?