Vedo WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Maak een website die het succes vrij laat stromen. Gebruik voor loodgieters-, bouw- en huisreparatiebedrijven Vedo - het beste WordPress-thema voor sanitair. Een serviceformulier, prijspakketten, portfoliolay-outs en getuigenissen zijn slechts enkele van de geavanceerde functies die in dit pakket zijn opgenomen. Dit is uw kans om het uitstekende ontwerp van de loodgieterwebsite van Vedo in actie te zien! Portfolio, Service Request Form Testimonial, Services, Multi Tabs, Pricing Tables,

Template 189865: WordPress Theme
Ontwerper:ThemesRain
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Loodgieter, Klusbedrijf, Onderhoudsdienst, Zakelijk
Tags:construction, handyman, maintenance, plumber, plumbing, renovation, repair, themes, water, wordpress, plumbing services, drain cleaning, plumbing contractor
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Geschikt voor:WordPress 5.6.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?