Conversio WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Conversio - is een zeer effectief WordPress-thema voor digitale marketing, advertenties en webdesign. Dit opvallende thema is gemaakt voor freelance ontwerpers, digitale marketeers, lokale reclamebureaus en ontwerpstudio's. Als u indruk wilt maken op uw sitebezoekers en uw portfolio op zijn best wilt laten zien, is Conversio de juiste tool daarvoor. Daarnaast wordt het thema geleverd met een eenvoudige demo-import met één klik, een snelle en intuïtieve backend-paginabuilder die geen tonnen bloat-code, geweldig ondersteuningsteam, altijd bereid om vriendelijk en effectief te zijn. We raden aan dit voor conversie geoptimaliseerde thema te gebruiken voor de volgende niches: Website van de bestemmingspagina Website met één product lokaal reclamebureau Website van webdesignstudio Freelance programmeur of ontwerperportfolioHet kleine softwareontwikkelingsbedrijfIT HR en wervingsbureauAls Heeft u nog andere vragen neem dan contact op met het pre-sales team, wij helpen u graag verder!

Template 188452: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Marketing Bureau, Reclamebureau, Webdesigner, Ontwerp, Design en Fotografie, Zakelijk, Dienstverlening
Tags:advertising, design, digital, freelance, landing, marketing, recruiting, software, it, HR, onepage, outsource
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Features:Multipurpose, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, Drag and Drop Content, Blog, Gallery, Portfolio
Geschikt voor:WordPress 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 5.2.x, 5.3.x
Compatible With:Revolution Slider, MailChimp
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?