Fitness and Exercise Equipment Store WordPress Theme Theme

Fitness and Exercise Equipment Store WordPress Theme Theme 187931
Thema live demo
Fitness and Exercise Equipment Store WordPress Theme

WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Winkel voor fitness- en trainingsapparatuur Ontworpen en gemaakt door goed gekwalificeerde en ervaren ontwerpers, zal dit zeer efficiënte en effectieve WordPress-thema van de winkel voor fitnessapparatuur je online bedrijf naar een hoger niveau van winstgevendheid en productiviteit brengen. Speciaal ontworpen voor winkels voor fitnessapparatuur, sportschool en fitnessclubs, leveranciers van trainingsapparatuur, winkels voor fitnessapparatuur en andere bedrijven zoals leveranciers van fitness- en fitnessapparatuur, distributeurs, dealers en retailers, enz., Dit professionele en geweldig uitziende WordPress-thema heeft de mogelijkheid om de aandacht van kijkers alleen op het eerste gezicht vast te houden en vast te houden. In het huidige scenario is er veel vraag naar sportscholen, fitnesscentra en fitnessapparatuur. We leven tegenwoordig allemaal een extreem druk leven. Onze schema's zijn hectisch en milieuvervuiling, verkeerde eetgewoonten en gebrek aan lichaamsbeweging, en andere factoren beïnvloeden onze algehele gezondheid op een zeer negatieve manier. En dat is de reden waarom sportscholen en fitnessapparatuur tegenwoordig een beetje een noodzaak worden. En vanwege deze toegenomen vraag naar sportscholen en fitnessapparatuur, neemt ook de vraag naar productieve en gebruikersgerichte WordPress-thema's voor fitness- en fitnessapparatuur toe met de dag. Bedrijven die handelen in fitness- en fitnessapparatuur zijn altijd op zoek naar hoogwaardige WordPress-thema's die hun bedrijf op de best mogelijke manier kunnen vertegenwoordigen. En dit WordPress-thema voor fitnessapparatuur en fitnessapparatuur heeft alle functies die uw bedrijf met fitnessapparatuur waarschijnlijk nodig zal hebben. Oefenapparatuur Store WordPress-thema komt naar u toe boordevol functies die de interactie van de kijkers op uw website zeker zullen vergroten en uw bedrijf op een meervoudige manier ten goede zullen komen. Deze volledig responsieve en voor SEO geoptimaliseerde WordPress is gebruiksvriendelijk, boeiend en verleidelijk. thema is systematisch en netjes ontworpen zonder rommel in stijl, lay-out of ontwerp. Dit WordPress-thema voor fitnessapparatuur is zorgvuldig gemaakt met alle secties en functies waarnaar een leverancier van fitnessapparatuur mogelijk op zoek is. Ook is dit ongelooflijke WordPress-thema niet beperkt tot alleen gebruikt door Exercise Equipment Stores. Dit vakkundig ontworpen WordPress-thema kan worden gebruikt door elk bedrijf dat draait om fitness, fitnessapparatuur, sportscholen, fitnessapparatuur of soortgelijke gebieden. Dus zonder verder oponthoud, koop nu dit goed gemaakte WordPress-thema voor fitnessapparatuur en presenteer uw zakelijke online meest indrukwekkend en professioneel.

Template 187931: WordPress Theme
Ontwerper:Pixelnx
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Sport, Zakelijk, Sport en Reizen, Groothandel
Tags:athletic, coach, fitness, gym, schedule, workout, wordpress theme, crossfit, sports store, ecommerce shop, fitness equipment, exercise equipment store, exercise store, equipment store, health and fitness, sportswear store
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Features:Ajax, Bootstrap, Multipurpose, Responsive, Retina Ready, eCommerce, Dropdown Menu, Google map, Drag and Drop Content, MegaMenu, Blog, Gallery, Portfolio, HTML 5, jQuery, Background video
Geschikt voor:WordPress 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?