Seajay WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Seajay is een modern en effectief WordPress-thema voor een jachtbouwbedrijf. Het werkt ook uitstekend voor dealernetwerken die jachten te koop en te huur aanbieden. Het thema heeft een stijlvol kleurenschema, geweldige typografie, perfecte visuele hiërarchie en animatie-effecten. Enorme set ingebouwde kant-en-klare pagina's maakt het mogelijk om elke website van elke complexiteit te maken. Geweldige documentatie, ingebouwde demogegevens en een van de beste ondersteuningsteams garanderen dat uw project probleemloos verloopt!

Template 187514: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Zeilsport, Sport, Sport en Reizen, Meer Sport
Tags:blue, boat, clean, diving, dock, maritime, sea, sport, transportation, yacht
WordPress Builder:Gutenberg Editor, Breeze Page Builder
Features:Premium, Search Engine Friendly, Team Members, eCommerce, Sample content
Geschikt voor:WordPress 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 5.2.x
Compatible With:WooCommerce, Booked
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?