Team11 WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Themaoverzicht Wanneer u uw eigen sportwebsite bouwt, wilt u het publiek inspireren over uw club of team door uw ontwerp toe te voegen met zoveel mogelijk avontuur en branding. De beste manier om dit te bereiken, is door een Team11-sportthema te gebruiken dat veel aanpassingsopties biedt, zoals de nieuwste wedstrijdupdate. Hoewel Tea11 voornamelijk is gericht op cricket, werkt het ook goed voor zowat elke sport als je erbij wilt zijn. Dit Team11-thema maakt het een fluitje van een cent om aangepaste evenementpagina's te maken om het publiek op de hoogte te houden van de nieuwste games van je team, ook de spelerslijsten die beschikbaar zijn met je belangrijkste talent. U kunt ook specifieke pagina's maken voor elke speler, elk spel en elk team. Dit proces is eenvoudig gemaakt voor uw bezoeker door de grote verscheidenheid aan demo-inhoud die tot uw beschikking staat. Team11 maakt ook eenvoudig gebruik van een paar belangrijke plug-ins om de functionaliteit uit te breiden. Het heeft bijvoorbeeld een demo voor installatie met één klik, Contact Form 7, ElementsKit Lite en Elementor - Header, Footer & Blocks. Bovendien bevat het de GoodLayers Drag and drop-paginabuilder - Elementor. Ten slotte is er een breed scala aan aanpassingsopties om tijdens het ontwerpproces wijzigingen aan te brengen, zoals meerdere kopteksten, navigatiestijlen, zijbalken en ook kleuraanpassingsopties. Als u bijna volledige controle over uw ontwerp wilt hebben, met een reeks handige functies die speciaal zijn ontworpen voor sportwebsites, is Team11 een thema dat het proberen waard is.Basisfuncties Paginabuilder met slepen en neerzetten - ElementorEen klik-installatie demo Demo-inhoud inbegrepenDocumentatie en speciaal ondersteuningscentrumVereiste plug-inContactformulier 7ElementsKit LiteElementor - Koptekst, voettekst en blokkenEen klik demo ImportAlles in één SEOSjablonen omvatten:HomeBlogLinkerzijbalkRechtszijbalkZonder zijbalkAlleen blogtekstBloglijstBlogafbeeldingBlog opschonenEnkele blogpaginaBerichtindeling met verschillende lay-outOver onsfuncties

Template 186427: WordPress Theme
Ontwerper:WebiBazaar
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Sportwinkel, Cricket, Sport, Sport en Reizen, Meer Sport
Tags:championship, club, cricket, fans, scores, sport, sportsman, teams, tickets, wordpress, website, elementor
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Geschikt voor:WordPress 5.6.x, 5.7.x
Compatible With:WPML, MailChimp
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?