Bikengo WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Thema Overzicht Bikengo website Krachtig en pixel perfect elementor thema. U heeft volledige controle over het aanpassen van uw website zonder enige beperking. Het heeft de krachtigste en meest geavanceerde thema-opties. Dit thema is geschikt voor fietsen, mountainbikes, fietsen, raceauto's, paardrijden, auto's, auto's, auto-accessoires enz. Bikengo komt eraan met elementor-paginabuilder. Zeer eenvoudig om het thema aan te passen met behulp van pixel-perfecte Page Elementor Builder, het is ook klaar voor het netvlies met drag & drop-functionaliteit om uw wordprses-website te voltooien. Bikengo is een zeer krachtig elementor-thema voor het maken van WordPress-pagina's. Speciaal gewijd aan alle soorten websites zoals webbureaus die zijn gemaakt in WordPress indursty. Het is gemakkelijker om aan te passen met de elementor-paginabuilder, u kunt het WordPress-thema snel beschikbaar op de markt aanpassen. Met de Bikengo Elementor-paginabuilder kunt u een specifieke pagina, blogpagina's, berichten aanpassen, de winkel en online winkel, nieuwspagina, portfoliopagina aanpassen, prijsplan, Over ons-pagina, Homepage-sectie, contactformulier, huurplan, Faq-pagina, galerijpagina, sociaal delen, Demo-installatie met één klik, 100% responsive thema, volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, Elementor is de beste lichtgewicht paginabuilder.Bikengo eenvoudig uw website bouwen, aanpassen en beheren, er zijn geen beperkingen of beperkingen om dit thema te gebruiken en aan te passen. Ook volledige controle van elementor-paginabuilder met slepen en neerzetten, dus er is geen codeerkennis vereist voor het beheren of wijzigen van thema. Basisfuncties Elementor Paginabouwer voor slepen en neerzetten Een demo-installatie met één klik Demo-inhoud inbegrepen Documentatie en speciaal ondersteuningscentrum Vereiste plug-inContactformulier 7ElementsKit LiteElementor - Header, Footer & BlokkenDemo met één klik importerenAlles in één SEOSjablonen omvatten:HomeBlogLinkerzijbalkRechtszijbalkZonder zijbalkAlleen blogtekstBloglijstBlogafbeeldingBlog opschonenEnkele blogpaginaBerichtformaat met verschillende lay-outOver onsfuncties

Template 185855: WordPress Theme
Ontwerper:WebiBazaar
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Koeriersdiensten, BMX, Sportwinkel, Onderhoudsdienst, Sport, Zakelijk, Sport en Reizen
Tags:agency, bicycle, bike, business, company, corporate, finance, services, support, reponsive
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Accelerated Mobile Pages (AMP), Beheersysteem, Ajax, Bootstrap, Multipurpose, Premium, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, MegaMenu, Blog
Geschikt voor:WordPress 5.6.x, 5.7.x
Compatible With:WPML, MailChimp
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?