Agropower WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Agropower is een schoon en gebruiksvriendelijk WordPress-thema dat is gebouwd voor chemische fabrieken, fabrikanten van landbouwmeststoffen, productiebedrijven voor rassen en voedingsstoffen. Dit thema past perfect bij graszoden, landbouwmeststoffen, ongediertebestrijding, kwekerijen en zadenleveranciers. Het thema heeft een enorme reeks vooraf gemaakte pagina's die u helpen uw website te schalen en een project te bouwen voor zowel kleine lokale fabrikanten als landelijke ondernemingen met tientallen faciliteiten, kantoren en onderverdelingen. -gebruiksinterface, veel kant-en-klare pagina's en inhoudsblokken, geweldige ondersteuning en documentatie.

Template 185425: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Landbouw, Industrieel, Zakelijk
Tags:agriculture, chemical, chemistry, feed, fertilizer, nursery, organic, turf, nutrients
WordPress Builder:Gutenberg Editor, Breeze Page Builder
Features:Premium, Sample content
Geschikt voor:WordPress 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 5.2.x
Compatible With:WooCommerce, Booked
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?