Solar fiy WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Solar fiy is een op zonnepaneel reagerend WordPress-thema. Het thema gemaakt voor zonnepanelen, groen, zonne-energie, duurzaam, windenergie, zonne-energie en andere gerelateerde bedrijfswebsites. dit is een van de moderne WordPress-thema's. we nemen alle functionaliteit op om een betere website te maken met behulp van het thema. we hebben 's werelds beste elementor-paginabuilder in ons thema gebruikt. Het is een van de krachtige paginabuilders voor het slepen en neerzetten bevat een editor voor de website. het ook bieden we 24/7 uur ondersteuning aan onze klant. U kunt ons thema dus kopen zonder enige bewoning.

Template 185335: WordPress Theme
Ontwerper:themex
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen. Verwacht je langer hulp nodig te zijn bij het maken van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je gedurende drie maanden bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Marketing Bureau, Makelaar, App ontwikkelaar, Makelaardij, Software, Zakelijk, Computers en Internet
Tags:agency, business, corporate, new, office, popular, solar, template, theme, wordpress, website, solar panel, wp theme, new wp
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Bootstrap, Premium, Pro, Responsive, Right to left language support, Search Engine Friendly, Sample content
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 5.3.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?