Busis Company WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Busis Company - Zakelijk Gutenberg Thema Wie wil er niet een website voor een zakelijk bedrijf die promoot, die zonder enige moeite kan worden gebouwd? Vast niemand. Bekijk daarom het Busis Company business Gutenberg-thema dat speciaal voor dit doel is gemaakt. Het wordt geleverd met een eersteklas ontwerp, het grootste deel van kant-en-klare pagina's, een premium plug-in met verschillende blokken en tal van andere coole functies.Belangrijkste kenmerken van Busis CompanyZoals we al zeiden, door het Busis Company Gutenberg-thema te kopen, krijgt tal van voordelen. De eerste is de eenvoud van installatie, aanpassing en alleen het instellen van eventuele opties. Alles is gericht op de nieuwelingen, dus je hebt geen extra vaardigheden nodig of een gevorderde ontwikkelaar. Dan is het zeker een Gutenberg-editor die je zal helpen om alle ideeën en resultaten te bereiken bij het maken van de pagina's. Over Gutenberg gesproken, het zakelijke Gutenberg-thema bevat de ZeGuten-plug-in, die tientallen blokken voor elk doel bevat, en zeer binnenkort zal het zullen hun aantal uitbreiden. Deze plug-in kan ook als enkele bestaan en vereist geen hulp van een extra bouwer. Dus, welke blokken komen er met de ZeGuten?SliderTestimonialsGeanimeerde boxPrijstabelTeamledenKnopGeavanceerde kaart,En dat is niet het einde van deze lijst. ZeGuten heeft op dit moment 22 blokken en dat is genoeg om een professionele website te bouwen met alle noodzakelijke functies en eisen van de moderne klant. Responsive Design of Business Gutenberg Theme Wat waardeert de moderne klant? Ongetwijfeld gratis toegang tot de gadgets en eenvoudig gebruik van de website op elk type scherm zonder kwaliteitsverlies, duidelijke navigatie en slimme sectieplaatsing. Dankzij het responsieve ontwerp van Busis Company kunnen uw klanten tevreden en tevreden zijn met hun behoeften.

Template 184894: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Zakelijk, Dienstverlening
Tags:accountant, advertising, adviser, business, consultant, consulting, corporate, finance, gutenberg, insurance, legal, marketing, responsive, human resources, financial advisor, business consulting, business company
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization, Blog
Geschikt voor:WordPress 5.7.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?