Renova WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Geweldig zakelijk thema voor bouw en renovatie, modern en up-to-date. Er is absoluut alles waarnaar u heeft gezocht om uw website te maken. Handige handige portfolio om je uitstekende werk te laten zien aan dankbare klanten. Duidelijke en verkrijgbare sjablonen voor andere pagina's. De sjabloon is volledig aangepast en gemakkelijk geoptimaliseerd voor alle doeleinden. U kunt met één klik alle belangrijke wijzigingen voor u aanbrengen. De installatie is voltooid en het thema is klaar om te gebruiken en in te vullen.

Template 181935: WordPress Theme
Ontwerper:Evatheme
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Industrieel, Zakelijk, Bouwmaterialen
Tags:building, construction, industrial, modern, renovation
WordPress Builder:Gutenberg Editor, WPBakery Page Builder, Visual Composer
Geschikt voor:WordPress 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x
Compatible With:Revolution Slider, WPML, MailChimp
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?