Vorosa WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Het lanceren van een professionele website voor non-profitorganisaties zoals liefdadigheid, fondsenwerving, donatie, sociaal welzijn en weeszorgcentrum is eenvoudig met behulp van Vorosa - Non-profit liefdadigheidshub WordPress Theme voor fondsenwerving. Door een professionele en goed uitziende website te maken met dit betrouwbare WordPress-thema, kunt u meer mensen bereiken en kunt u meer donaties en hulp ontvangen. Zodra u op dit thema vertrouwt voor het maken van een geavanceerde liefdadigheidswebsite, zult u nooit teleurgesteld raken, want dit thema biedt tal van voordelen, zoals grafische aanpassing, lay-outconfiguratie, wijziging van kleurenschema en verbluffende drag & drop-bouwer, hoogwaardige afbeelding. Het Vorosa WordPress-thema is uitgerust met 5 unieke homepaginavariaties. Op de homepagina kun je je publiek aanspreken met verschillende handige secties, zoals de heldensectie, de dienstensectie, de sectie over ons, de donatiesectie, de galerijsectie, de evenementensectie, de getuigenissectie en fragmenten uit de blogposts. Met al deze aanbiedingen geeft het thema je een geweldig platform om donaties te ontvangen voor nobele doelen. Met dit prachtige WordPress-thema presteert je site uitstekend op zoekmachines, waardoor je meer potentiële donateurs kunt bereiken. Dit thema wordt ook ondersteund door tal van populaire plug-ins zoals WPML, Yoast SEO, iThemes & Wordfence Security, bbPress, BuddyPress, Contact Form 7 en Mailchimp.Vorosa stelt u in staat om donaties te ontvangen via verschillende betalingsopties met creditcards, Master Card, PayPal. Er zijn aanpasbare donatieformulieren inbegrepen. U kunt een PayPal-ID instellen en andere optionele instellingen toepassen. Bovendien is dit ideale WordPress-thema voor fondsenwerving rijk aan functionaliteiten die zijn afgestemd op moderne technologie. Omdat het een volledig responsieve gebruikersinterface integreert, past het zich soepel aan elke schermgrootte aan. Al met al is Vorosa een veelzijdig en uniek WordPress-thema gespecialiseerd voor liefdadigheidsorganisaties, dat eenvoudige aanpassing, een mooi ontwerp en gebruiksvriendelijke functies biedt. Het is dus de juiste keuze voor u als u een liefdadigheidsorganisatie runt. Nadat u dit hebt gekocht, krijgt u onze toegewijde aftersalesondersteuning en gratis regelmatige updates, waardoor uw ervaring nog beter wordt.

Template 179267: WordPress Theme
Ontwerper:ThemesHub
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Liefdadigheid, Liefdadigheid Kinderen, Mens en Maatschappij
Tags:causes, charity, donate, donations, fund, fundraising, ngo, theme, wordpress, non-profit, organizationundefined
WordPress Builder:KingComposer
Features:Mobile Layout Included, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Geschikt voor:WordPress 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.6.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x
Compatible With:WPML
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?