Femlish – Minimalist WordPress Blog Theme Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Femlish is een WordPress-blogthema en alles is vereenvoudigd. Thema-opties zijn bovenop de live WordPress Customizer gebouwd. Het ondersteunt u bij het kiezen van kleurtinten die passen bij de weergegeven afbeelding. Deze functie kan voor elk bericht worden ingesteld. Het heeft speciaal ontwikkelde widgets. Ondersteuning voor het importeren van een demo met één klik is beschikbaar. Het is RTL-compatibel.

Template 178662: WordPress Theme
Ontwerper:Staragle
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Kunst, Fashion Blog, Mode, Kunst en Cultuur, Fashion en Beauty
Tags:design, feminine, lifestyle, wordpress, blog, simple blog, easy blog theme
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Features:Bootstrap, GPL License, Responsive, Retina Ready, Right to left language support, Search Engine Friendly, Sample content, Blog, HTML 5, jQuery
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x, 5.8.x
Waardering: (1 beoordeling)
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?