Pixila WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Pixila is een multifunctioneel, modern en professioneel WordPress-thema dat perfect geschikt is voor de digitale studio, SEO, bureau, marketing, consulting, start-up, Sass-app-landing en aanverwante zakelijke websites. Het is een schoon, modern en eenvoudig ontwerp. Waarom kiezen voor Pixila Automatische updates: blijf altijd up-to-date met de nieuwste versie van Pixila WordPress Theme Elementor Page Builder: Elementor Page Builder voor WordPress is gesleept en neergezet voor de frontend en backend paginabuilder plug-in die u veel tijd zal besparen bij het werken aan de inhoud van de site. Responsief lay-outontwerp: wat u ook gebruikt, uw site zal werken zoals het zou moeten zijn. Deze sjabloon is een volledig responsieve lay-out voor alle soorten apparaten. Zeer aanpasbaar: het aantal thema-instellingen is verbazingwekkend, vooral gezien de snelheid! Geen codering vereist: het is gemakkelijk om alle elementen aan te passen en aan te passen, van de koptekst van een pagina tot de voettekst. Pas alles aan wat je wilt.Widget Ready: geweldige en aanpasbare widgets zijn al opgenomen in het thema. U hoeft geen extra plug-ins te installeren.Header and Footer Builder: We gebruiken Elementor om de Header en Footer te bouwen. Zodat u ze gemakkelijker en intuïtiever kunt bewerken Compatibel met Contactformulier 7: Pixila is compatibel met de krachtigste en meest populaire WordPress-widget voor aangepaste contactformulieren! maak uw eigen formulieren in seconden! SEO geoptimaliseerd: trek meer bezoekers door de inhoud van uw website volledig zichtbaar te maken voor zoekmachines. één-klik-demo-importeur: met een demo-gegevensimporteur bent u klaar om uw site aan te passen in minutenTemplate-functies03 Home PageEen-klik demo-importeur Verbazingwekkende prestaties - alleen benodigde bronnen geladen op het juiste moment om een snelle en soepele ervaring voor uw bezoekers te creëren Retina Ready & volledig responsive Gebouwd met ElementorHeader en Footer BuilderSocial media-integratieExtreem aanpasbaarGemakkelijk te gebruiken thema-optiesPremium ondersteuningDrag & Drop Editor met Live Preview Zorgvuldig samengestelde complete demo-websites. Een eenvoudige manier om producten te verkopen met WooCommerce Sidebar-widgetgebied. Onbeperkte kleuren / skins. Inclusief kindthema. Pagina-preloader. 404 Pagina.WordPress Customizer.WPML Plugin-compatibiliteit. bezit het copyright voor de afbeeldingen in dit thema. De betreffende afbeeldingen worden alleen gebruikt voor presentatiedoeleinden op onze demo's. Deze afbeeldingen kunnen niet op uw website worden gebruikt, tenzij u de licentie zelf aanschaft bij een website met stockfoto's.

Template 178478: WordPress Theme
Ontwerper:osimitheme
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Marketing Bureau, SEO, Outsourcing, Webdesigner, Ontwerp, Designer Portfolio, Design en Fotografie, Zakelijk, Dienstverlening
Tags:agency, app, business, consulting, creative, marketing, modern, multipurpose, portfolio, startup, technology, blog, saas
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Mobile Layout Included, Multipurpose, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Dropdown Menu, Google map, Advanced Theme Options, Drag and Drop Content, Power Page Builder, Performance Optimization, Blog, Gallery, Portfolio, HTML 5, jQuery
Geschikt voor:WordPress 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.8.x, 4.9.x
Compatible With:WooCommerce, WPML, MailChimp
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?