Fidda WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Fidda is gemaakt door WordPress-professionals voor elk ontwerpbureau, creatief bureau, ontwerpstudio, of laat je projecten en werken tot in detail zien. Fidda past zich soepel aan alle apparaten en webbrowsers aan voor een continue naadloze ervaring. Fidda is volledig compatibel met WooCommerce, zodat u elk soort product kunt verkopen. Automatische updates: blijf altijd up-to-date met de nieuwste versie van het Fidda WordPress-thema Elementor Page Builder: Elementor Page Builder voor WordPress wordt gesleept en neergezet op de frontend en backend-pagina builder-plug-in die u veel tijd bespaart bij het werken aan de inhoud van de site. Responsief lay-outontwerp: wat u ook gebruikt, uw site zal werken zoals het zou moeten zijn. Deze sjabloon is een volledig responsieve lay-out voor alle soorten apparaten Zeer aanpasbaar: het aantal thema-instellingen is verbluffend, vooral gezien de snelheid! Geen codering vereist: het is gemakkelijk om alle elementen aan te passen en aan te passen, van de koptekst van een pagina tot de voettekst. Pas alles aan wat je wilt.Widget Ready: geweldige en aanpasbare widgets zijn al opgenomen in het thema. U hoeft geen extra plug-ins te installeren.Header and Footer Builder: We gebruiken Elementor om de Header en Footer te bouwen. Zodat u ze gemakkelijker en intuïtiever kunt bewerken Compatibel met Contactformulier 7: Fidda is compatibel met de krachtigste en meest populaire WordPress-widget voor aangepaste contactformulieren! maak binnen enkele seconden uw eigen formulieren! Onbeperkte kleuropties voor thema's: elk merk heeft zijn eigen kleur, daarom hebben we het supergemakkelijk gemaakt om de standaardkleur van het thema te wijzigen. 800 + Google-lettertypen: kies een van de Google-weblettertypenbibliotheken SEO-geoptimaliseerd: Trek meer bezoekers door de inhoud van uw website volledig zichtbaar te maken voor zoekmachines. Compatibel met kindthema: Met Fidda kunt u eenvoudig standaardsjabloonbestanden overschrijven met een child-thema. Het stelt je ook in staat om je thema op een veilige manier bij te werken! Demo-importeur met één klik: met een demo-gegevensimporteur ben je binnen enkele minuten klaar om je site aan te passen Gratis levenslange updates en ondersteuning: zodra je ons thema hebt gekocht. U krijgt gratis levenslange updates. Ons geweldige ondersteuningsteam zal alle ondersteuningsvragen behandelen om ervoor te zorgen dat u het aanpassen van uw website kunt voltooien. Wij bezitten niet het copyright voor de afbeeldingen in dit thema. De betreffende afbeeldingen worden alleen gebruikt voor presentatiedoeleinden op onze demo's. Deze afbeeldingen kunnen niet op uw website worden gebruikt, tenzij u de licentie zelf aanschaft bij een website met stockfoto's.

Template 178477: WordPress Theme
Ontwerper:osimitheme
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Marketing Bureau, Webdesigner, Ontwerp, Ontwerpstudio, Designer Portfolio, Design en Fotografie, Zakelijk, Dienstverlening
Tags:agency, business, company, corporate, creative, portfolio, studio, digital agency
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Bootstrap, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Dropdown Menu, Google map, Advanced Theme Options, Drag and Drop Content, Power Page Builder, Performance Optimization, Blog, Gallery, Portfolio, HTML 5, jQuery, Lazy Load effect
Geschikt voor:WordPress 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, MailChimp
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?