Ecopowex WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Ecopowex is een volledig Gutenberg WordPress-thema gericht op fabrikanten van zonnepanelen, windturbines, duurzame groene energiecentrales en bedrijven. Dit geweldige thema is extreem snel, gebouwd met herbruikbare blokken van Gutenberg, ondersteunt alle blokken binnen de GetWid-plug-in en wordt geleverd met demogegevens die eenvoudig te importeren en installeren zijn. Daarnaast wordt het product ondersteund door het beste technische ondersteuningsteam op de markt. We zullen u helpen om het thema te installeren en uw webhosting aan te passen voor betere prestaties. Ecopowex-thema zal uitstekend werken voor de volgende projecten: Opwekking van hernieuwbare energie Afvalbeheer en recycling zoals biogas en biobrandstof Fabrikant van zonnepanelen en windturbines Installatie- en onderhoudsbedrijf voor zonnepanelen. Als u op zoek bent naar een SEO-vriendelijk, snel en bloat-vrij thema, raden we u aan Ecopowex te kiezen - een schoon en knapperig WordPress-thema gebouwd met Gutenberg!

Template 170966: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Zonnepanelen, Windenergie, Groene Energie, Milieu, Zakelijk
Tags:ecology, energy, environment, fuel, green, oil, panel, power, recycling, renewable, solar, turbine, wind, waste management, biogas
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Geschikt voor:WordPress 5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WooCommerce, Booked
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?