Godir WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Goodir is een modern en eenvoudig WordPress-thema voor rubrieksadvertenties en een website met bedrijvengids. Het is snel, responsive en gebouwd rond een geweldige gratis WordPress-plug-in voor directory en listing. Het thema is buitengewoon eenvoudig in te stellen en uit te voeren. Met één klik op de demo-gegevensimporttool kunt u een exacte kopie van een voorbeeldsite maken, wat een goed startpunt is en uitlegt hoe de website werkt. Daarna kunt u eenvoudig de locatie wijzigen, afbeeldingen en tekstinformatie uitwisselen en de rest van de kleine wijzigingen aanbrengen om uw site een aangepaste look en feel te geven. Een andere geweldige functie die bij het thema wordt geleverd, is het gratis en flexibele Unyson-framework dat maakt site-ontwikkeling snel en gemakkelijk. Als u een WordPress-ontwikkelaar bent, zult u het buitengewoon eenvoudig vinden om de functionaliteit van het thema uit te breiden en uw add-ons toe te voegen.

Template 170964: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Zakelijk
Tags:ads, business, directory, listing, local, classifieds
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Features:Bootstrap, Responsive, Team Members, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Tabs, Gallery, Portfolio
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:MailChimp
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?