SABINA WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

SABINA is een nieuw Elementor WordPress-thema ontworpen voor psychologen, therapeuten of counselors met een mooie en moderne gebruikersinterface, gemakkelijk en intuïtief te gebruiken voor onafhankelijke professionals. Deze sjabloon is gebouwd met de basis van Joints en bevat Elementor en Power Pack, waarmee meer widgetmodules kunnen worden gebruikt en aangepast aan de smaak en behoefte van de eindgebruiker. Gebouwd met Elementor, er zijn geen codeervaardigheden vereist en het helpt je met veel aanpassingsopties.Dit WordPress Elementor-thema is ideaal voor onafhankelijke professionals in de geestelijke gezondheidszorg die op zoek zijn naar een schone, moderne en eenvoudige oplossing om te configureren, en tegelijkertijd visueel aantrekkelijk is met een uniek ontwerp werkt vanwege het gebruik en de compatibiliteit met Elementor Page builder. De frontend is geïnspireerd op onze beste conceptuele werken van UI en UX, maar toegepast op een unieke persoonlijke pagina-ervaring voor WordPress en Elementor. later overgenomen door Sigmund Freud. nieuws met geweldige stijl Vertaling compatibel Kindthema inbegrepen voor ontwikkelaars Volledige demo voor import Afbeeldingen en pictogrammen inbegrepen Geen codeerkennis vereist Zeer eenvoudige pagina-opbouw Lichtgewicht laadtijd Vriendelijke ondersteuning =

Changelog =

1.0 - 2020-12-02 Eerste release

Template 170159: WordPress Theme
Ontwerper:ramsthemes
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Psycholoog, Gezondheid en Medisch, Persoonlijk, Counseling, Mens en Maatschappij
Tags:clean, counseling, health, medical, minimalist, modern, professional, psychologist, psychology, responsive, service, blog, elementor, page builder, personal page, elementor builder, theraphy, mental health, psychotheraphy
WordPress Builder:Gutenberg Editor, Elementor Website Builder
Features:GPL License, Responsive, Dropdown Menu, Sample content, Drag and Drop Content, Blog, Gallery
Geschikt voor:WordPress 5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.9.x
Compatible With:WooCommerce, WPML
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?