Busqueda WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Busqueda is een goed gecodeerd en modern WordPress-thema, het is toepasbaar en goed voorbereid voor de professional die in het bedrijfsleven werkt en voor de informatietechnologie. De genezende factor voor het product is geschikt voor de websites SEO, Digital agency, Business, Finance, Corporate, B2B, B2C, Oil & Gas, Bank, Insurance. U kunt deze SEO- en IT Beautiful-sjabloon gebruiken voor al uw behoeften.We hebben dit WordPress-thema gebouwd op basis van diepgaand onderzoek naar SEO, Digital Agency, Business, Finance, Corporate, B2B, B2C, Oil & Gas, Bank, Insurance, creatief, uniek, Financiën, Boekhouding, Financieel, Makelaardij, Advieskantoren, Verzekeringen, Lening, Fiscale hulp, Beleggingsfirma naar uw behoefte en naar de verwachting van uw klanten.

Template 165532: WordPress Theme
Ontwerper:zcube
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Webontwikkeling, Software, Computers en Internet
Tags:agency, business, company, corporate, digital, finance, illustration, shape, wordpress, seo
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Team Members, Dropdown Menu, Advanced Theme Options
Geschikt voor:WordPress 4.9.x, 5.0-5.6.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x
Compatible With:MailChimp
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?