Neophx – Neumorphic Minimalist Responsive WordPress Theme Theme

Neophx – Neumorphic Minimalist Responsive WordPress Theme Theme 164981
Thema live demo
Neophx – Neumorphic Minimalist Responsive WordPress Theme

WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Neophx is het eerste neumorfische Wordpress-thema, het is een minimalistisch en responsive thema, het is gebaseerd op het Neumorphism-ontwerp, de nieuwe trend op het web, het creëert 3D-vormen met alleen zachte schaduwen om objecten in de echte gebruikersinterface na te bootsen (zoals een afstandsbediening of telefoontoetsen). Neophx-thema is ontworpen om licht en snel te zijn met een strak ontwerp en een uitstekende gebruikerservaring op elk apparaat.Met ons neomorfisch ontwerp kunnen gebruikers geweldige websites maken die componenten gebruiken die eruit zien als een echt object, ons thema is perfect voor agentschappen, portfolio's, bedrijven , blogs, enz. Neophx wordt geleverd met een verzameling van 1000+ gratis lettertypen waarmee u de typografie van uw website kunt aanpassen. Lettertypen kunnen worden gecombineerd om een verbluffend synergie-effect in uw website te creëren. Neophx-thema vereist geen extra plug-in om te werken en is zeer licht van gewicht en heeft geoptimaliseerde code om het sneller te maken voor een betere gebruikerservaring. gecompileerd Bootstrap-raster en spatiëring.Alle gepresenteerde demo's zijn inbegrepen bij het Neophx-thema en u kunt ze allemaal importeren en uw website vanaf daar starten.Alle afbeeldingen in de demo's zijn gratis of door ons gemaakt en u kunt ze gratis op uw site gebruiken Je hebt eindeloze opties en combinaties voor kleur- en typografische aanpassingen en combinaties om je website uniek te maken en op te vallen op internet.

Template 164981: WordPress Theme
Ontwerper:PhoenixStudio
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Kunst en Cultuur, Design en Fotografie, Onderwijs en Boeken, Zakelijk, Computers en Internet
Tags:comments, minimalist, responsive, blog, theme options, neumorphism, custom background, custom colors, custom logo, custom menu, editor style, featured images, footer widgets, full width
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Features:Bootstrap, Blog
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?