Сoiffure WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Сoiffure - Kapsalon Website WordPress-thema Dit is een WordPress-thema gemaakt voor bedrijfseigenaren die werken op het gebied van haar, nagels, make-up en hunkeren naar een onberispelijke stijl voor iedereen. Intuïtieve navigatie biedt de bezoekers van de site een prettige gebruikerservaring en een verstandig gekozen functionaliteit vergemakkelijkt de aanpassing van deze WordPress-sjabloon voor kapsalon. Het WordPress-thema van de kapsalon bevat alle demo-inhoud. U kunt bijvoorbeeld afbeeldingen en pictogrammen gebruiken die beschikbaar zijn met het standaardthema. Bovendien zijn alle eerder gemaakte pagina's ook klaar voor gebruik. Alle blokken en secties zijn overzichtelijk en SEO-vriendelijk. Onder hen zijn: Home-pagina, die bedoeld is om een kleine maar aantrekkelijke introductie van uw salon te geven. Over ons-pagina, waar u klanten meer gedetailleerde informatie over uw platform kunt geven. Servicepagina - schrijf over de diensten die u levert. En ook de mogelijkheid om uw klanten kennis te laten maken met uw team van specialisten Portfoliopagina waar u een presentatie van uw werk kunt plaatsenPrijspagina die alles heeft wat u nodig heeft om uw klant vertrouwd te maken met de prijzen van de dienstenContacten-pagina, waar u uw contactpersoon en sociale links kunt presenteren. Blogpagina - de mogelijkheid om uw berichten te plaatsen en uw klanten belangrijke informatie te vertellen. De sjabloon biedt 2 varianten van de blogpagina!

Template 164450: WordPress Theme
Ontwerper:LT
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Beauty, Zakelijk, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Dienstverlening
Tags:beauty, care, categories, company, gallery, hair, hairdresser, makeup, nail, parlor, personal, portfolio, premium, project, responsive, services, spa, stylist, clip durand, blog seo
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Events Calendar, Light Template, Mobile Layout Included, Multipurpose, Premium, Responsive, Retina Ready, Team Members, Google map, Sample content, Drag and Drop Content, Blog, Gallery, Portfolio, Parallax, Background video
Geschikt voor:WordPress 5.6.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?