Winplastic WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Bent u op zoek naar een modern en betaalbaar WordPress-thema voor installatie- en vervangingsbedrijf voor ramen en deuren? Bekijk Winplastic - responsieve en snelle sjabloon voor installatie- en productiebedrijf voor kunststof ramen. Dit is een schoon, eenvoudig en professioneel ontworpen thema dat wordt geleverd met een geweldige set functies en technische ondersteuning. Thema-kernfuncties: Geweldige set opties beschikbaar in de WordPress-aanpasser Krachtig Unyson-framework Gratis paginabuilder om uw paginalay-outs te beheren Met één klik demo-gegevens importeren Mobiel eerst code werkt geweldig op elk scherm of apparaat Vriendelijke en efficiënte technische ondersteuning. Dus als u een Windows-installatie en vervangende bedrijfswebsite moet bouwen, koop dan Winplastic, want het past bij uw behoeften en budget!

Template 164142: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Klusbedrijf, Onderhoudsdienst, Ontwerp, Ruiten, Design en Fotografie, Zakelijk, Woning en Gezin
Tags:business, casting, company, doors, extruded, installation, local, maintenance, molding, plastic, replacement, windows
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Geschikt voor:WordPress 5.6.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?