Furnitex WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Furnitex is een eenvoudig en snel WordPress-thema voor meubelfabrikanten. Het is een 100% op Gutenberg gebaseerd thema met heel veel aanpassingsopties en een geweldige set extensies door de GetWid-plug-in. Het thema is extreem snel, SEO-vriendelijk, eenvoudig te installeren en bij te werken. Een demo-import met één klik helpt om binnen een paar minuten een exacte kopie van de voorbeeldsite te maken. Het thema werkt uitstekend voor: Meubelfabrikant en -ontwerp Meubelgroothandelscentrum Stoffering en meubelreparatie Fabrikant van rekken en planken Fabrikant van opslagapparatuur

Template 161035: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Meubels, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Tags:chairs, design, furniture, interior, mall, material, racks, shop, storage, upholstery, wholesale, shelves, handling, wharehouse, matresses
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Geschikt voor:WordPress 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?