Attornify WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Attornify is een snel en gemakkelijk te gebruiken WordPress-thema gebouwd met herbruikbare blokken van Gutenberg en Getwid. Het thema is gemakkelijk te beheren, bij te werken en aan te passen aan uw behoeften. Het heeft razendsnelle Customizer-opties, veel bouwblokken met flexibele instellingen en een systeem van herbruikbare blokken die helpen om uw site-inhoud snel en gemakkelijk op te bouwen. U kunt dit thema gebruiken voor de volgende niches van uw bedrijf: Privaat advocatenkantoor Financieel advies en belastingoptimalisatie Advocaat en de website van de advocaat Advocaten en strafrechtelijke verdedigingSchuldeninvorderingScheidingsrechtVeel andere wet- en bedrijfsgerelateerde niches. Let op! Het thema wordt ondersteund door het beste technische ondersteuningsteam op de markt. Als u problemen ondervindt, worden deze correct aangepakt!

Template 159988: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen. Verwacht je langer hulp nodig te zijn bij het maken van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je gedurende drie maanden bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Advocaat, Rechten, Zakelijk, Mens en Maatschappij
Tags:attorney, barrister, defense, firm, law, notary
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Geschikt voor:WordPress 5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?