Lokall WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Lokall-thema is het Gutenberg WordPress-thema gemaakt voor snelheid en prestaties. Het is buitengewoon gemakkelijk te gebruiken en bij te werken. Het thema maakt gebruik van de native Gutenberg-builder om pagina-inhoud te beheren. Rich Options Customizer helpt bij het beheren van algemene instellingen zoals kleuren, lay-outs, typografie enz. Lokall is een volledig Gutenberg WordPress-thema gemaakt voor kleine bedrijven met een accent op snelheid en prestaties. Het thema wordt geleverd met een grote selectie herbruikbare strongGutenberg-blokken die worden uitgebreid met GetWid-blokken om nog meer flexibiliteit te bieden. / sterk Als je om een sterke SEO / sterke en beste gebruikerservaring geeft, raden we dit thema aan als een van de snelste items op de markt. Er zijn nog maar weinig redenen om het Lokall-thema te krijgen: All Gutenberg-thema Tientallen pre Herbruikbare blokken gemaakt Geen opgeblazen code en plug-ins die uw site vertragen Geweldige documentatie en ondersteuning Mobiel-eerste product Eenvoudige demo-gegevensimport Levenslange updates en verbeteringen Het thema kan worden gebruikt voor de volgende niches voor kleine bedrijven: Algemeen bouwbedrijf Metaal- en metaalconstructies Loodgieter Reparatie- en renovatieservices voor thuisGazonzorg en boomverzorgerservice Zwembad reiniging en onderhoud Elektronica reparatie Poorten, hekken, deur s & ramen installatie en vervanging Patio bestrating en exterieur ontwerp Lassen en aangepaste metaalproductie en coating HVAC installatie en onderhoud Veel andere kleine lokale bedrijven Het thema wordt geleverd met geweldige documentatie, demo-gegevensimport met één klik en een geweldig ondersteuningsteam dat achter de schermen staat. Als je op zoek bent naar een responsieve, snelle en SEO-vriendelijke website, ga je gang en download je het Lokall-thema!

Template 149432: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Onderhoudsdienst, Zakelijk
Tags:bath, business, constructions, electrician, fast, gates, gutenberg, installation, kitchen, maintenance, optimized, plumbing, repair, roofing, service, small, speed, welding, seo, interion
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Features:Multipurpose, Premium, Pro, Search Engine Friendly, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization, Parallax
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Compatible With:WooCommerce, WPML, Booked
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?