Cogniart WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Cogniart is een modern thema dat is gebouwd voor het wetenschappelijk onderzoek van startups op het gebied van machine learning en kunstmatige intelligentie. Het potentieel van AI-systemen kan nauwelijks worden overschat. Deze technologie wordt al met succes toegepast in het leger, de farmaceutische industrie, de geneeskunde, het onderwijs en op andere gebieden. Als u een startup in een vroege fase of een gevestigd bedrijf runt op het gebied van big data-analyse, machine learning of gedistribueerde computerberekeningen, raden we u aan het Cogniart WordPress-thema nader te bekijken. Hiermee kunt u tijd besparen bij het ontwikkelen van uw website en u concentreren op uw hoofdbedrijf. Het thema wordt geleverd met ingebouwde demo-inhoud en een geweldige paginabuilder.

Template 148470: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):IT, Zakelijk, Computers en Internet
Tags:analysis, artificial, calculations, computing, intelligence, ai, big data, machine learning, ml, distributed
WordPress Builder:Gutenberg Editor, Breeze Page Builder
Features:Beheersysteem, Premium, Responsive, Sample content, Advanced Theme Options, Drag and Drop Content, Blog
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Compatible With:MailChimp, Polylang, Booked
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?