Ufency WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Ufency is een professioneel WordPress-thema gericht op kleine en middelgrote bedrijven die zich bezighouden met de productie van ijzeren hekken, metalen deuren, garagedeuren en carports. Het thema zal ook uitstekend werken voor andere metaalproductie- en metaalcoatingbedrijven, zoals metaalgebouwen en metaalconstructiefabrikanten, lasbedrijven en op maat gemaakte metaalproductiebedrijven. Het thema is eenvoudig te installeren, uit te voeren en bij te werken. De ingebouwde snelle en intuïtieve paginabuilder helpt u uw sitelay-outs eenvoudig te beheren. U kunt ook demo-inhoud met slechts één klik importeren. Als je vragen hebt over het gebruik van thema's, staat ons ondersteuningsteam altijd klaar om te helpen!

Template 144031: WordPress Theme
Ontwerper:YetiTeam
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Staal, Lassen, Industrieel, Zakelijk
Tags:doors, fabrication, fencing, garage, gates, iron, metal, coating, fences, carport
WordPress Builder:Breeze Page Builder
Features:Bootstrap, Premium, Responsive, Google map, Sample content, Drag and Drop Content, Blog
Geschikt voor:WordPress 5.2.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?