Arkus WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Als u iedereen moet laten zien wie u bent en wat u kunt, kan het handig zijn om uw portfolio online te delen. Met het Arkus WordPress-thema kunt u al uw creativiteit laten zien. Het thema heeft een modern maar creatief ontwerp met een reeks verbluffende animaties en lay-outopties. Dat maakt Arkus dus bijzonder geschikt voor fotografen en freelancers wiens portfolio's veel visuals bevatten. Ten slotte is dit WordPress-thema responsive en goed geoptimaliseerd en zorgt het voor de beste prestaties met al zijn visuele schoonheid op elk apparaat. een kwaliteitsportfolio in een mum van tijd.

Template 125683: WordPress Theme
Ontwerper:zaymund
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):IT, Kunst en Cultuur, Design en Fotografie, Zakelijk
Tags:agency, business, clean, corporate, creative, dark, minimal, photographer, portfolio, professional, blog, photo gallery, responsive theme, full with theme
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Features:Beheersysteem, Power Page Builder, Blog, Gallery, Portfolio, HTML 5, jQuery, Parallax, Lazy Load effect
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.1.x, 5.2.x
Compatible With:WPML
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?