Consulity WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Maak kennis met een eenvoudig te gebruiken Business Consulting WordPress-thema met snelle diverse functies !! Consulity - Business Consulting Theme is een eenvoudig te gebruiken WordPress-thema om het maken van uw website voor bedrijfsconsultants, bedrijfsfinanciën, vennootschapsbelastingdiensten en zakelijke marketing te versnellen Dit thema is beschikbaar in 4 pre-demo-huizen en u hoeft alleen de 1-klik-installatiefunctie te gebruiken om een webconfiguratie te krijgen van alle demopagina's die exact hetzelfde zijn als het voorbeeld van het demo-thema. Dit thema is perfect voor die van u die de flexibiliteit wilt hebben om onbeperkte paginalay-outs in te stellen, uw eigen megamenu's te maken, onbeperkte webkop- en voetteksten met uw eigen stijl te maken, omdat dit thema een aangepaste plug-in heeft om al uw webelementen vrij en onbeperkt te maken. , kan uw website nu sneller maken met onbeperkte creaties! Consulity - Business Consulting Theme heeft veel gebruiksvriendelijke functies. We hebben dit thema zo eenvoudig gemaakt op basis van thema-aanpassingsfuncties en plug-ins zoals schuifregelaars of Elementor Builder die u gemakkelijk kunt gebruiken om de ontwerpstijl en functionaliteit van uw website meer te benutten.Dit thema heeft ook een ondersteunende plug-in om de ontwerpstijl van uw website te maximaliseren. meer dan 20+ Elements-add-ons die direct beschikbaar zijn op Elementor Page Builder en contactformulier-plug-ins specifiek voor Elementor, dus nu is uw website eenvoudiger te bouwen, met plug-ins die we allemaal aanpassen voor Elementor. hier is een lijst met de uitstekende functies hiervan thema: Framework door Unyson.Premium Slider inbegrepen door Slider Revolution (u bespaart $ 59) Website-paginabouwer door Elementor.Voegt elementen toe door ElementsKit.Contactformulier door het MetForm.Support voor RTL-taal.Support voor WPML-taal.Support voor contactformulier 7. Ondersteuning voor MailChimp.Header & Footer Builder.Er is een megamenu-functie die zonder regels kan worden gemaakt.Ondersteuning voor WooCommerce voor winkelsysteem.Er is 4 pre-demo-huisstijlen Er is 20+ pagina's klaar voor gebruik. Er is een thema-aanpassingsfunctie. Documentatie van het gebruik van een thema is beschikbaar. 1 klik functie importeer demo van alle inhoud en webinstellingen direct. Er zijn functies: google maps, countdown, chart charts, hotspot-locaties, en meer. er zijn directe en gebruiksklare widgets voor het delen van sociale media en meer. geen codering, rekrutering. en andere coole functies. stel gerust al je vragen over dit thema, en we zullen tijdens onze kantooruren antwoorden . Vergeet niet om dit thema te beoordelen, als het je werk heeft geholpen of als je het leuk vindt! VOOR HET UPDATEN VAN THEMA: vervang gewoon het oude thema door een nieuw update-thema, deactiveer het thema terwijl en activeer ze om een automatische melding-update te krijgen en update de plug-in verplicht.

Template 122894: WordPress Theme
Ontwerper:AltDesain
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen. Verwacht je langer hulp nodig te zijn bij het maken van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je gedurende drie maanden bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Consultancy, Accountant, Zakelijk
Tags:analysis, business, chart, client, company, consultant, consulting, corporate, financial, firm, law, modern, pricing, responsive, services, shop, taxes, team, elementor
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Premium, Responsive, Team Members, Google map, Sample content, Drag and Drop Content, MegaMenu, Performance Optimization, Online Store/Shop, One Page Templates, HTML 5, jQuery, Static
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.7.x, 5.8.x
Geschikt voor:WooCommerce 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp
Waardering: (3 beoordelingen)
Ontwikkeld voor:WooCommerce 4.5.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?