Thanx WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Thanx is een minimaal en mooi Gutenberg WordPress-thema en biedt een prachtige blogwebsite die voor alles kan worden gebruikt, van persoonlijke blogs tot IT. Het heeft een ruim ontwerp met veel witruimte en nette beelden om ervoor te zorgen dat uw lezers gefocust zijn op de inhoud. Drie voorgebouwde startpagina-ontwerpen geven u een geweldige kans om uw interesses te laten zien. Men wil bijvoorbeeld graag profiteren van Thanx voor reisblogging. Anderen willen graag een nieuwe modewebsite, een persoonlijke blog voor zakelijke publicaties of iets anders dat je maar kunt bedenken. Het hangt af van uw plannen en het Thanx WordPress-thema is flexibel om die wijzigingen aan te brengen. Thema werkt met Gutenberg en is eenvoudig aan te passen. Bovendien biedt dit wp-thema soepele en scherpe prestaties. Responsief ontwerp ziet er geweldig uit op elk apparaat, van smart tv tot mobiele telefoon. Ten slotte is het Thanx WordPress-thema supereenvoudig en rekent het af met alle franje - wat geweldig is als dat is wat je zoekt.

Template 122666: WordPress Theme
Ontwerper:zaymund
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Nieuws, Media, Persoonlijk, Zakelijk, Mens en Maatschappij, Tijdschriften
Tags:gutenberg, news, personal, simple, travel, wordpress, blog
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Features:HTML 5, jQuery
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.1.x, 5.2.x
Compatible With:Revolution Slider, WPML
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?