Anika WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Anika is een persoonlijk blogsjabloon gemaakt voor schrijvers / bloggers.Het heeft meerdere huidskleuren en menu's om uit te kiezen. Het is een perfecte keuze voor een minimale blogwebsite. Het kan ook worden gebruikt voor fotografen en artiesten. Anika is gebouwd met de nieuwste Bootstrap-technologie en het is volledig responsive, wat betekent dat het er geweldig uitziet op verschillende apparaten zoals tablets, laptops, smartphones, enz.

Template 122280: WordPress Theme
Ontwerper:fatondesigns
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Sport en Reizen
Tags:creative, feminine, gallery, light, minimal, personal, photography, pink, purple, violet, blog, personal blog
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Features:Bootstrap, Responsive, Blog
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.1.x, 5.2.x
Compatible With:Revolution Slider
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?