GoodLiving WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

GoodLiving - WordPress-sjabloon voor interieurontwerp Als interieurontwerp altijd uw passie was en u nu klaar bent om een website te bouwen, dan is deze plek van u. Maak kennis met een perfect gedaan, fris interieurontwerp WordPress-sjabloon genaamd GoodLiving. Dit thema zal gemakkelijk aan al uw behoeften voldoen en steeds meer klanten aantrekken. Dankzij het eenvoudige en minimalistische ontwerp past het bij elk idee dat u heeft. Het is dus tijd om dieper te gaan en elk interessant detail over het GoodLiving WordPress-thema te leren Belangrijke functies die u moet weten over het zoeken naar de WordPress-sjabloon voor interieurontwerp, u zult altijd iets kiezen dat zowel krachtig van binnen kan zijn als een opvallende verschijning . GoodLiving biedt u stabiele prestaties dankzij de Elementor-paginabuilder en tal van plug-ins in het pakket. Vergeet de oneindige website-creatie, want de drag-n-drop-technologie zal uw krachten in tijden redden. Gebruik een Google-kaart voor een snelle en eenvoudige locatiezoekopdracht. Breng al uw projecten onder de aandacht via de handige pagina, waar u elk project met een gedetailleerde beschrijving en foto's kunt weergeven. Maak een dynamisch menu dat aangenaam is voor de ogen van de klant en gemakkelijk te gebruiken is. Voeg de informatieve voettekst toe om sociale pictogrammen en contacten weer te geven. Het WordPress-thema van het interieurontwerp is ook SEO-vriendelijk, dus je hebt alle kansen om de Google-resultaten te bekijken. Responsive Design in Interior Design WordPress Theme Nu kan al uw klanten de pagina van de website vegen op het apparaat dat ze willen. Het GoodLiving WordPress-thema wordt geleverd met een responsive ontwerp, zodat de pagina's er op elk schermtype geweldig uitzien. Met onze gloednieuwe WordPress-sjabloon voor interieurontwerp kun je er zeker van zijn dat de prestaties van je website geweldig zijn, en zelfs als er problemen zijn, hebben we een ondersteuningsteam. Ze kunnen 24/5 helpen, dus neem gerust contact met hen op.

Template 118998: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:3
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Tags:decor, designer, minimalism, studio, website, seo, wordpress theme, clean design, multi functional, responsive design, extended functionality, for beginners, pre styled, interior design agency, multipurpose website, elementor base
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
IsFree:none
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Images Included:Yes
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?