Uniqel WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Uniqel - WordPress-thema voor conferenties en evenementen Hoe lang ben je op zoek geweest naar het WordPress-thema voor conferenties en evenementen dat is gebaseerd op de Gutenberg WordPress-blokeditor? Er zijn zeker minder thema's op Gutenberg dan op Elementor, dus het Zemez-team heeft besloten om zo'n thema te maken. Maak dus kennis met het Uniqel WordPress-thema en laten we de mogelijkheden verkennen. Meerdere opties van het Uniqel WordPress-thema Vanaf het allereerste begin is het belangrijkste punt de Gutenberg-editor. Nu wint het elke dag aan populariteit vanwege de moderne WordPress-blokken. Ze zijn erg handig en gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor een beginner. Het betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken als u geen professional bent. Vervolgens wordt het Uniqel-conferentie- en evenement WordPress-thema gemaakt op basis van het Gutenix-thema. Daarom is uw thema gebruiksvriendelijk en supersnel. Daarnaast is er ook de ZeGuten-plug-in, die veel extra blokken bevat om de website krachtiger en functioneler te maken. Ten slotte krijgt u met Uniqel de set paginasjablonen. Sta stil bij lay-outs als Home, Over, Luidsprekers, Planning en Locatie. Ze zijn gemaakt voor de laatste trends en ontwerpoplossingen. Wees er zeker van dat uw website ultramodern zal zijn. Responsive Design in WordPress-thema voor conferenties en evenementen We zijn tenslotte de adaptieve pagina's in het WordPress-thema niet vergeten. De Uniqel is een briljante variant met een responsive ontwerp, waarbij alle pagina's er geweldig uitzien en gestaag werken op elk schermformaat. Het maakt dus niet uit welk apparaat de klant gebruikt, uw website zal nooit falen. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam en krijg binnen korte tijd alle antwoorden.

Template 118372: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Entertainment, Games & Uitgaan
Tags:business, event, minimalism, seo, clean design, business conference, responsive design, extended functionality, wordpress based, for beginners, mobile friendly, ready made website, gutenberg editor
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?