Vistudio WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Maak kennis met videoproductie en film WordPress-thema Besteed uw aandacht aan het videoproductie- en film WordPress-thema, dat u een grote verscheidenheid aan aantrekkelijke secties en blokken biedt. Elk blok kun je eenvoudig aanpassen: vervangen of bewerken, het kleurenschema wijzigen of opvullen met de relevante inhoud. Dit sjabloon is ideaal voor nieuwkomers, aangezien het binnenkomt met de Elementor-paginabuilder met slepen en neerzetten. U kunt dit thema gebruiken als uw bedrijf werkt met video's en het maken van films. Meerdere voordelen van het WordPress-thema voor videoproductie en film Het Vistudio-thema is een product van hoge kwaliteit, dat zeker uw aandacht waard is. Neem eens een kijkje op de homepagina, waar je mooie afbeeldingen, call-to-action buttons en andere visuele triggers kunt plaatsen. Ook de Projecten pagina staat tot uw dienst. Hier kunt u uw beste werken laten zien en het vertrouwen van uw toekomstige klanten winnen. Alle projecten worden weergegeven in de moderne metselwerklay-out. U kunt de interface van elke pagina echter gemakkelijk wijzigen dankzij de Elementor-paginabuilder met slepen en neerzetten. Bovendien bevat elke pagina van het WordPress-thema voor videoproductie en film een koptekst en voettekst, die u ook kunt bewerken en aanpassen : voeg een menu toe, verschillende links, een abonnementsveld en meer. Responsief ontwerp in videoproductie en film WordPress-thema Wat is het enige dat er echt toe doet bij het gebruik van de website? Dit is zeker het reactievermogen van de webpagina's. Ons WordPress-thema voor videoproductie en film is een perfect voorbeeld van een responsive ontwerp. Zorg ervoor dat uw klanten pagina's op elk type scherm kunnen vegen en zich op hun gemak voelen. Een mobielvriendelijke website staat tot uw dienst! Neem gerust contact met ons op als u problemen heeft. Ons ondersteuningsteam staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Template 116426: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:0
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Film, Kunst en Cultuur, Entertainment, Games & Uitgaan
Tags:minimalism, ready to use, multi functional, responsive design, wordpress based, mobile friendly, retina ready, entertainment movie, video production, video editing, film company, film business
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.5.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Images Included:Yes
IsFree:none
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?